Είσοδος μελών

Στηθοσκόπιο Littmann Classic III

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 92,74 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
Πιεσόμετρα  
Στηθοσκόπια  
Ωτοσκόπια  
Οφθαλμοσκόπια  
Λαβές Heine  
Διαγνωστικά σετ  
Λαρυγγοσκόπια  
Δερματοσκόπια  
Σπιρόμετρα - Ροόμετρα  
Οξύμετρα  
Καρδιογράφοι  
Μόνιτορ  
Λιπομετρητές  
Δερματοπτυχόμετρα  
Μεζούρες  
Διαγνωστικές συσκευές - Αναλώσιμα διαγνωστικών συσκευών  
Ζυγαριές  
Αναστημόμετρα  
Θερμόμετρα  
Νευρολογικά σφυράκια  
Διαπασών  
Διαγνωστικοί φακοί  
Οπτομετρικοί πίνακες  
Σαλπιγγογράφοι  
Διαβητικό πόδι  
Διαθλασίμετρα  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Στηθοσκόπιο Littmann Classic III

Νέο αναβαθμισμένο στηθοσκόπιο Littmann® Classic III

To στηθοσκόπιο Littmann Classic III είναι η νεότερη έκδοση μιας σειράς στηθοσκοπίων που βοηθούν χιλιάδες επαγγελματίες να επιτύχουν το καλύτερο. Το στηθοσκόπιο Classic III φέρνει νέο σχεδιασμό και τεχνολογία στη σειρά στηθοσκοπίων Littmann. Το στηθοσκόπιο Classic III είναι το πιο αξιόπιστο εργαλείο στον κόσμο που παρέχει υψηλή ακουστική ευαισθησία. Με κώδωνα δύο όψεων, διπλά συντονίσιμα διαφράγματα, κώδωνας μετατρέψιμος εύκολα σε ανοιχτό, βελτιωμένοι σωλήνες και πολλά άλλα, το στηθοσκόπιο Classic III συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των νέων και των παραδοσιακών μοντέλων.

Η πρώτη σημαντική αναβάθμιση σε στηθοσκόπιο Littmann τα τελευταία 18 χρόνια!

Όπως και στο cardiology ΙΙΙ, η ακρόαση για ενήλικες και παιδιά είναι διαθέσιμη μέσω του διπλού κώδωνα, απλά με την περιστροφή μεταξύ των δύο πλευρών. Η ακουστική ευαισθησία έχει αυξηθεί περαιτέρω και οι σωλήνες έχουν επανασχεδιαστεί για την αποτελεσματικότερη μεταφορά του ήχου. 

Νέα χαρακτηριστικά:

 • Η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα μετατρέπεται σε ένα παραδοσιακό ανοιχτό κώδωνα, αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα με ένα δακτύλιο που δεν παγώνει τον ασθενή (non-chill)

 • Συντονίσιμα διαφράγματα και στις δύο πλευρές του κώδωνα. Η παιδιατρική πλευρά είναι χρήσιμη για μικρούς ή λεπτούς ασθενείς, γύρω από επιδέσμους, και για χρήση στην καρωτίδα.

 • Διάφραγμα διπλών συχνοτήτων και στην πλευρά ενηλίκων και στην παιδιατρική πλευρά του κώδωνα.

 • Νέο ενιαίο διάφραγμα (δακτύλιος & μεμβράνη σετ 1 τεμαχίου), εύκολο στην αφαίρεση και στον καθαρισμό, λόγω της ομαλής και λείας επιφάνειας του.

 • Νέα γενιά σωλήνα με βελτιωμένη αντοχή στη λιπαρότητα του δέρματος και του αλκοόλ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, και μικρότερη πιθανότητα λεκέδων.

 • Δεν περιέχει φυσικό ελαστικό λάτεξ ή φθαλικό εστέρα στο σωλήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα του με αποτέλεσμα να βοηθά στην προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος.

Το όνομα Littmann είναι η διασφάλισή σας για αξεπέραστη ποιότητα. Είναι παγκοσμίως γνωστά για την ακρίβεια, την ακουστική υπεροχή, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την εξαιρετική απόδοση. Απευθύνεται σε παθολόγους, γενικούς ιατρούς, παιδίατρους, νοσηλευτικό προσωπικό και φοιτητές ιατρικής.
 • Παραδοσιακός κώδωνας με μεμβράνη διπλών συχνοτήτων που εναλλάσσεται εύκολα ανάμεσα στους ήχους χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων, χωρίς να απαιτείται αναστροφή του κώδωνα
 • Ακουστικά με άνετη, ανατομικά σωστή κλίση
 • Μαλακές ελιές με τέλεια ηχομόνωση (συμπεριλαμβάνεται και δεύτερο set)
 • Σωλήνας ακουστικών μονού αυλού
 • Κώδωνας από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Δακτύλιος και διάφραγμα κώδωνα από συνθετικό υλικό που δεν παγώνουν τον ασθενή
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετώνΧρώμα : Newsletter

Newsletter
|