Είσοδος μελών

Αναζήτηση προϊόντων

  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Η εταιρεία


Η εταιρεία Medical House - Δίγκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια του ιδρυτή της Γρηγορίου Δίγκα που ξεκίνησε το 1947 στην οδό Ασκητού (καπάνι) το πρώτο του κατάστημα με παραφαρμακευτικά και χημικά προϊόντα.

Σήμερα η εταιρεία Medical House - Δίγκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς εισαγωγής και εμπορίας υγειονομικού υλικού, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και ορθοπεδικών ειδών.

Από το 2004 η Δίγκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει μεταφέρει την κύρια δραστηριότητά της στο νέο ιδιόκτητο τριόροφο κατάστημα στην οδό Ερμού 19 με Βενιζέλου γωνία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μια πλήρης γκάμα προϊόντων όπως ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμός ιατρείων, διαγνωστικές συσκευές, βοηθήματα κατ' οίκον νοσηλείας, ορθοπεδικά είδη, αναλώσιμα και ό,τι έχει σχέση με το χώρο υγείας. Η Δίγκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί επίσης το ιστορικό κατάστημα στο καπάνι στην οδό Ασκητού 60 με εξειδίκευση στα χημικά προϊόντα, καθώς και τα υλικά εργαστηρίου.

Η εταιρεία Medical House - Δίγκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε. προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008 και πληρεί τις απαιτήσεις της Υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/1348/2004 για τη διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Ταυτόχρονα με βάση τα διεθνή πρότυπα και ευρωπαϊκά standard όλα τα είδη μας διαθέτουν πιστοποιητικό CE και ISO.

Η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα σε συνδυσμό με τις προσεγμένες τιμές έχουν δημιουργήσει προσωπική σχέση με τους πελάτες μας συνεχίζοντας την παράδοση της πατρικής εταιρείας πάνω από 70 χρόνια.


Newsletter

Newsletter
|