Είσοδος μελών

Σπιρόμετρο Mir Spirodoc

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 854,84 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
Πιεσόμετρα  
Στηθοσκόπια  
Ωτοσκόπια  
Οφθαλμοσκόπια  
Λαβές Heine  
Διαγνωστικά σετ  
Λαρυγγοσκόπια  
Δερματοσκόπια  
Σπιρόμετρα - Ροόμετρα  
Οξύμετρα  
Καρδιογράφοι  
Μόνιτορ  
Λιπομετρητές  
Δερματοπτυχόμετρα  
Μεζούρες  
Διαγνωστικές συσκευές - Αναλώσιμα διαγνωστικών συσκευών  
Ζυγαριές  
Αναστημόμετρα  
Θερμόμετρα  
Νευρολογικά σφυράκια  
Διαπασών  
Διαγνωστικοί φακοί  
Οπτομετρικοί πίνακες  
Σαλπιγγογράφοι  
Διαβητικό πόδι  
Διαθλασίμετρα  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Σπιρόμετρο Mir Spirodoc

Το διαγνωστικό σπιρόμετρο τσέπης Mir Spirodoc είναι εύχρηστο και αξιόπιστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ειδικούς του αναπνευστικού όσο και από μη-επαγγελματίες. Το Spirodoc προσδιορίζει προ-συμπτωματικούς ασθενείς σε κίνδυνο χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας σε πρώιμο στάδιο, διευκολύνοντας τα καλύτερα κλινικά αποτελέσματα.

Το διαγνωστικό σπιρόμετρο τσέπης Mir Spirodoc συνδυάζει 4 συσκευές σε 1:

 • σπιρόμετρο με οθόνη αφής
 • παλμικό οξύμετρο  
 • 3D επιταχυνσιόμετρο με ανάλυση κίνησης για συνταγογράφηση οξυγόνου
 • ερωτηματολόγιο για τον κατ 'οίκον έλεγχο συμπτωμάτων

Το σπιρόμετρο Mir Spirodoc έχει αναπτυχθεί με μεγάλη προσοχή με γνώμονα τόσο στον κομψό σχεδιασμό όσο και στην υψηλή τεχνολογία. Διαθέτει διάφορους τρόπους λειτουργίας: "προχωρημένη" με παραμέτρους για τους ειδικούς, "μειωμένη" με λιγότερες παραμέτρους για τον έλεγχο, "απλουστευμένη" για χρήση από τον ασθενή.

FVC, VC, IVC, MVV, PRE-POST. Ακριβής ερμηνεία της σπιρομέτρησης, ακόμη και μετά την βρογχοδιαστολή. Όλες οι μετρήσεις αποθηκεύονται αυτόματα στη μνήμη. Αυτόματη μετατροπή BTPS. Χωρητικότητα μνήμης: 10.000 εξετάσεις. Ευρεία επιλογή των προβλεπόμενων τιμών.

Ευφυές παλμικό οξύμετρο με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται στην οθόνη. Απλές και σαφείς μετρήσεις SpO2 και καρδιακών παλμών μετρήσεις με πληθυσμογραφική καμπύλη. Κατά τη διάρκεια της εξάλεπτης εξέτασης περπατήματος το Spirodoc υπολογίζει το επίπεδο της θεραπείας οξυγόνου που απαιτείται από τον ασθενή. Καινοτόμο και ουσιαστικό για τον πνευμονολόγο, καρδιολόγο αλλά και την αποκατάσταση.

Το σπιρόμετρο Mir Spirodoc διεξάγει μελέτες αποκορεσμού ύπνου και απομνημονεύει τα γεγονότα, καθώς και τη θέση του σώματος.

Το σπιρόμετρο Mir Spirodoc είναι το πρώτο 3D οξύμετρο που ενσωματώνει τρισδιάστατο αισθητήρα κίνησης για να συσχετίσει το επίπεδο κορεσμού (% SpO2) με τη σωματική δραστηριότητα (μέτρηση περπατήματος, ανάλυση κίνησης και VMU). 

Το σπιρόμετρο Mir Spirodoc μπορεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ημερολόγιο για την κατ' οίκον καταγραφή των συμπτωμάτων από τον ασθενή. Προσφέρει πολύ γρήγορη και πλήρη καταγραφή των συμπτωμάτων στην οθόνη αφής με ρυθμιζόμενες ερωτήσεις και αυτόματη καταγραφή των απαντήσεων (eDiary).

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της  ATS COPD, είναι θεμελιώδους σημασίας για τους ασθενείς με αναπνευστικά νοσήματα να επιτρέπουν τη μελέτη του επίπεδο της άσκησης κατά τη φάση της αποκατάστασης.

Οι μετρήσεις του Spirodoc μπορούν να μεταφερθούν μέσω USB στον υπολογιστή για εκτύπωση και αποθήκευση μέσω του λογισμικού WinspiroPRO (συμπεριλαμβάνεται). Η τελευταία έκδοση παρέχει ένα καινοτόμο περιβάλλον για το χρήστη που περιλαμβάνει λεπτομερή ανάλυση κίνησης. Τα περιεκτικά μητρώα των ασθενών με όλα τα αρχεία του ασθενούς της σωματικής του δραστηριότητας, καθώς και τη θέση του σώματος, φαίνονται στην κάρτα του ασθενούς. Προσφέρει δυναμική διαχείριση όλων των δεδομένων και των γραφημάτων, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων SpO2 κατά την αντίστοιχη δοκιμή (6MWT, τεστ ύπνου, τεστ Αντοχής ...). Όλα τα αποτελέσματα μπορούν να εκτυπωθούν γρήγορα. Όλες οι εξετάσης της μνήμης κατεβαίνουν αυτόματα στο winspiroPRO και μια κάρτα δεδομένων του ασθενούς δημιουργείται αυτόματα με προεπισκόπηση της καμπύλης σπιρομέτρησης. Το WinspiroPRO μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε βάση δεδομένων, ERP, νοσοκομειακό λογισμικό. Όλες οι εξετάσεις και οι καμπύλες για κάθε ασθενή στη μνήμη μπορούν να παρουσιαστούν σε μία σελίδα και τα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων οξυμετρίας, μπορούν να συγκριθούν.

Το σπιρόμετρο Mir Spirodoc περιλαμβάνει:

 • 1 σπιρόμετρο Spirodoc base unit
 • 1 τουρμπίνα μιας χρήσης με χάρτινο επιστόμιο
 • 60 τουρμπίνες μιας χρήσης ή 1 τουρμπίνα πολλαπλών χρήσεων 
 • 1 καλώδιο USB cable
 • 1 τσαντάκι μεταφοράς
 • 1 μανταλάκι για τη μύτη
 • επαναφορτιζόμενες μπαταρίες
 • 1 λογισμικό Winspiro software CD
 • 1 CD με οδηγίες χρήσης σε διάφορες γλώσσες

Η σπιρομέτρηση απαιτεί τη μέγιστη ακρίβεια και την υγιεινή. Οι τουρμίνες FlowMir είναι η απάντηση και στις δύο απαιτήσεις της σπιρομέτρησης. Κάθε τουρμίνα είναι βαθμονομημένη ξεχωριστά από υπολογιστή και είναι συσκευασμένη ξεχωριστά. Μετά τη μέτρηση του ασθενούς, τόσο η τουρμπίνα και το επιστόμιο και πετιούνται. Μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι εγγυημένη 100% η υγιεινή.

Άμεσα διαθέσιμο και με επαναχρησιμοποιήσιμη τουρμπίνα. Η ακρίβεια της επαναχρησιμοποιούμενης τουρμπίνας παραμένει αμετάβλητη, ακόμη και την πάροδο του χρόνου. Για το μοντέλο με οξυμετρία παράδοση σε 15 μέρες.Επιλογή τουρμπίνας : Τεχνικά χαρακτηριστικά


Τεχνικά χαρακτηριστικά σπιρομέτρου


Δείτε επίσης

Newsletter

Newsletter
|