Είσοδος μελών

Πιεσόμετρο Veroval Duo Control

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 50,00 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
Πιεσόμετρα  
Στηθοσκόπια  
Ωτοσκόπια  
Οφθαλμοσκόπια  
Λαβές Heine  
Διαγνωστικά σετ  
Λαρυγγοσκόπια  
Δερματοσκόπια  
Σπιρόμετρα - Ροόμετρα  
Οξύμετρα  
Καρδιογράφοι  
Μόνιτορ  
Λιπομετρητές  
Δερματοπτυχόμετρα  
Μεζούρες  
Διαγνωστικές συσκευές - Αναλώσιμα διαγνωστικών συσκευών  
Ζυγαριές  
Αναστημόμετρα  
Θερμόμετρα  
Νευρολογικά σφυράκια  
Διαπασών  
Διαγνωστικοί φακοί  
Οπτομετρικοί πίνακες  
Σαλπιγγογράφοι  
Διαβητικό πόδι  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Veroval Duo Control

Νέο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Veroval Duo Control βραχίονα από την Hartmann με 2 μεθόδους μέτρησης για σωστή ένδειξη ακόμη και σε περίπτωση καρδιακής αρρυθμίας!

Το πιεσόμετρο Veroval Duo Control διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία Duo Sensor που συνδυάζει δύο επαγγελματικές μεθόδους μέτρησης της αρτηριακής πίεσης: τη παλμογραφική μέθοδο μέτρησης και τη μέθοδο μέτρησης με μικρόφωνο του Korotkoff. Ενώ τα περισσότερα πιεσόμετρα μετρούν την αρτηριακή πίεση μόνο με βάση την παλμογραφική μέθοδο, τα πιεσόμετρα Veroval Duo Control με τεχνολογία Duo Sensor προσφέρουν τη δυνατότητα μέτρησης της πίεσης μέσω της μεθόδου ακριβείας Korotkoff την οποία χρησιμοποιούν και οι γιατροί. Βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι σπάνια παρουσιάζει σφάλματα και παρέχει ακριβή αποτελέσματα ακόμη και για ασθενείς με διαταραχές του καρδιακου ρυθμού (αρρυθμία). Οι γιατροί χρησιμοποιούν ένα στηθοσκόπιο για να ακούσουν τον ήχο Korotkoff και να προσδιορίσουν την αρτηριακή πίεση. Το ίδιο κάνει και το πιεσόμετρο Veroval Duo Control με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Το πιεσόμετρο Veroval Duo Control προσφέρει την ποιότητα και την αξιοπιστία που θα περίμενε κανείς από ένα πιεσόμετρο γερμανικής κατασκευής. Παρέχει γρήγορες, εύκολες και ακριβείς μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης, ενώ συνοδεύεται με περιχειρίδα Duo Control με περίμετρο 22-32 cm, ειδικού σχεδιασμού για την αποφυγή λαθών στην τοποθέτηση. Μόλις η μέτρηση ολοκληρωθεί, στην LED οθόνη του πιεσομέτρου Veroval Duo Control εμφανίζονται η συστολική και η διαστολική πίεση, οι παλμοί της καρδιάς, καθώς και το επίπεδο της πίεσης σε σχέση με τα φυσιολογικά όρια. Το πιεσόμετρο Veroval Duo Control αναγνωρίζει πιθανά προβλήματα της καρδιάς από την ανίχνευση ακανόνιστων καρδιακών παλμών (αρρυθμίας) και διαθέτει φωτεινή ένδειξη ελέγχου σωστής τοποθέτησης της περιχειρίδας και ένδειξη αδράνειας κατά την μέτρηση, για να είστε σίγουροι πως η μέτρηση είναι σωστή. Τέλος διαθέτει ένδειξη πολύ υψηλής ή πολύ χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μη φυσιολογικές τιμές της αρτηριακής πίεσης.

Το πιεσόμετρο Veroval Duo Control της Hartmann είναι κατάλληλο για 2 χρήστες. Κάθε μέτρηση αποθηκεύεται αυτόματα στη θέση του χρήστη που έχετε επιλέξει. Συνολικά υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης 100 μετρήσεων ανά χρήστη, με επιπλέον εμφάνιση του μέσου όρου κάθε χρήστη και του μέσου όρου της πρωινής και της βραδινής αρτηριακής πίεσης των τελευταίων 7 ημερών. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία επισκέπτη, έτσι ώστε να μην αποθηκεύονται μετρήσεις τρίτων στις μνήμες των χρηστών. Το πιεσόμετρο Veroval Duo Control της Hartmann διαθέτει τεχνολογία Comfort Air που εξασφαλίζει άνετη μέτρηση. Για την πρώτη μέτρηση η περιχειρίδα φουσκώνει έως 190 mmHg, ενώ στις επακόλουθες μετρήσεις, η πίεση πλήρωσης ρυθμίζεται μεμονωμένα με βάση τις τιμές της αρτηριακής πίεσης που μετρήθηκαν στην προηγούμενη μέτρηση. Έτσι δεν φουσκώνει η περιχειρίδα περισσότερο από όσο χρειάζεται και οι μετρήσεις είναι όσο το δυνατόν πιο άνετες. 

Τώρα με το Veroval medi.connect μπορείτε να συνδεθείτε για να διαχειριστείτε τις μετρήσεις σας. Αποθηκεύστε και αναλύστε τα δεδομένα των μετρήσεων σας. Συγκρίνετε διαφορετικές περιόδους (μέρα, εβδομάδα, μήνα) ώστε να απεικονίσετε αυτόματα τις διαφορές στις τιμές μέτρησης. Όλα τα αποτελέσματα μπορούν να εκτυπωθούν για τον γιατρό σας ή να σταλούν με email.

Το πιεσόμετρο Veroval Duo Control έχει αποδείξει την υψηλή ακρίβεια μετρήσεων του, καθώς έχει λάβει την σφραγίδα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Υπέρτασης. Επιπλέον είναι κλινικά πιστοποιημένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης (BHS) και τη Γερμανική Εταιρεία Υπέρτασης.

Χαρακτηριστικά:

 • Μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη για εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων
 • Ανιχνεύει και επιδεικνύει την καρδιακή αρρυθμία
 • Εύκολη ανάλυση των μετρήσεων με σύστημα σηματοδότησης τιμών
 • Με ένδειξη σωστής τοποθέτησης της περιχειρίδας 
 • Άνετη περιχειρίδα 22-32cm με εργονομική εφαρμογή
 • Απλή λειτουργία με ένα κουμπί
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Γρήγορη μέτρηση
 • Ένδειξη ημερομηνίας και ώρας
 • Ένδειξη σωστής εφαρμογής περιχειρίδας και αδράνειας κατά την μέτρηση
 • Κατάλληλο για χρήση από ανθρώπους όλων των ηλικιών
 • Κατάλληλο για χρήση από ασθενείς με αρρυθμία
 • Κατάλληλο για 2 χρήστες με επιπλέον λειτουργία επισκέπτη
 • Δυνατότητα αποθήκευσης 100 μετρήσεων ανά χρήστη
 • Λειτουργεί με μπαταρίες (συμπεριλαμβάνονται)
 • Τσαντάκι αποθήκευσης
 • Περιλαμβάνει καλώδιο USB
 • Κλινικά πιστοποιημένο
 • 3 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και 6 μήνες για την περιχειρίδα

Newsletter

Newsletter
|