Είσοδος μελών

Ωτοσκόπιο Heine Beta 400 LED

  Διαγνωστικά  
Πιεσόμετρα  
Στηθοσκόπια  
Ωτοσκόπια  
Οφθαλμοσκόπια  
Λαβές Heine  
Διαγνωστικά σετ  
Λαρυγγοσκόπια  
Δερματοσκόπια  
Σπιρόμετρα - Ροόμετρα  
Οξύμετρα  
Καρδιογράφοι  
Μόνιτορ  
Λιπομετρητές  
Δερματοπτυχόμετρα  
Μεζούρες  
Διαγνωστικές συσκευές - Αναλώσιμα διαγνωστικών συσκευών  
Ζυγαριές  
Αναστημόμετρα  
Θερμόμετρα  
Νευρολογικά σφυράκια  
Διαπασών  
Διαγνωστικοί φακοί  
Οπτομετρικοί πίνακες  
Σαλπιγγογράφοι  
Διαβητικό πόδι  
Διαθλασίμετρα  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Ωτοσκόπιο Heine Beta 400 LED

Το ωτοσκόπιο Heine Beta 400 LED οπτικής ίνας είναι ένα εξελιγμένο ωτοσκόπιο άριστης ποιότητας και κατασκευής σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση σε κλινικές και νοσοκομεία. Το ωτοσκόπιο Heine Beta 400 LED διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Beta 400 με επιπλέον όλα τα προτερήματα της νέας τεχνολογίας φωτισμού LED, που προσφέρει διπλάσια φωτεινότητα σε σχέση με τα συμβατικά ωτοσκόπια αλογόνου, καθώς και τέλεια απόδοση και φωτεινότητα χρωμάτων που μόνο η Heine μπορεί να εγγυηθεί. Το ωτοσκόπιο Heine Beta 400 LED διαθέτει φακό παρατήρησης απαράμμιλης μεγέθυνσης 4.2Χ και πολυπρισματικά οπτικά ακριβείας πουεξασφαλίζουν εικόνα του ακουστικού πόρου με υψηλή οξύτητα, τέλεια απόδοση και φωτεινότητα χρωμάτων. Σε συνδυασμό με ένα μεγάλο εύρος πεδίου εξέτασης, ο ακουστικός πόρος και η τυμπανική μεμβράνη είναι ξεκάθαρα με μια ματιά.

Το ωτοσκοπίο Heine Beta 400 LED διαθέτει μεταλλική ματ κατασκευή, επιχρωμιωμένη και ιδιαίτερα ανθεκτική. Το μόνιμα προσαρτημένο οπτικό σύστημα (φακός/παράθυρο παρατήρησης) του ωτοσκοπίου Heine Beta 400, μπορεί να ανοίξει περιστροφικά μόνο με τον αντίχειρα του χρήστη, έτσι ώστε να επιτρέψει την παρατήρηση χωρίς μεγέθυνση, τη χρήση εργαλείων (κιουρέτας) και τον εύκολο καθαρισμό της κεφαλής.

Χαρακτηριστικά:

 • Φωτεινή δέσμη LED οπτικών ινών. Εξασφαλίζει ομογενή, υψηλή φωτεινότητα και ανεμπόδιστη παρατήρηση του ακουστικού πόρου και του τυμπάνου.
 • Maintenance-free, δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε ποτέ το LED.
 • Συνεχής και αδιαβάθμιστος έλεγχος/ρύθμιση (dimming) της φωτεινότητας μεταξύ 3%-100%.
 • Μεγάλο παράθυρο παρατήρησης με απαράμιλλη μεγέθυνση 4.2x, προσφέροντας περισσότερες ανατομικές λεπτομέρειες και εύκολη αναγνώριση ξένων σωμάτων.
 • Χειρισμός με ένα χέρι.
 • Το μόνιμα προσαρτημένο οπτικό σύστημα (φακός/παράθυρο παρατήρησης), μπορεί να ανοίξει και να περιστραφεί έτσι ώστε να επιτρέψει την παρατήρηση χωρίς μεγέθυνση, την χρήση εργαλείων (κιουρέτας) και τον εύκολο καθαρισμό της κεφαλής του ωτοσκοπίου.
 • Διαθέτει ενσωματωμένη θύρα πνευματοσκόπησης.
 • Με μεταλλικό εξ'ολοκλήρου σώμα και κρυστάλλινο φακό (οπτικό παράθυρο) παρατήρησης πολλαπλών επιστρώσεων, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, το ωτοσκόπιο Heine Beta 400 LED εγγυάται δια βίου λειτουργία χωρίς καμία απαίτηση συντήρησης.
 • Πέντε (5) χρόνια εγγύηση. Η Heine δεν κάνει συμβιβασμούς στην κατασκευή ιατρικών οργάνων υψηλής ποιότητς. Καθετοποιημένη παραγωγή σημαίνει πλήρης έλεγχος σε όλες τις πτυχές της ποιότητα των οργάνων.

Η κεφαλή δε συνοδεύεται από πηγή τροφοδοσίας (λαβή μπαταριών ή επίτοιχη τροφοδοσία).

Επιλογές λαβής

 • Λαβή Beta 2.5V με αλκαλικές μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται).
 • Επαναφορτιζόμενη λαβή Heine Beta TR 3.5 V με μπαταρία NiMH, μετασχηματιστή και βάση στήριξης της λαβής.
 • Επαναφορτιζόμενη λαβή Heine Beta TR 3.5 V με μπαταρία Li-ion, μετασχηματιστή και βάση στήριξης της λαβής.
 • Επαναφορτιζόμενη λαβή Heine Beta NT 3.5 V με επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH για χρήση με τον επιτραπέζιο φορτιστή ΝΤ 300 (δεν συμπεριλαμβάνεται). 
 • Επαναφορτιζόμενη λαβή Heine Beta NT 3.5 V με επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH και φορτιστής Heine NT300. Ο φορτιστής Heine NT300 φορτίζει αυτόματα οποιαδήποτε λαβή επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Heine ανεξάρτητα από την κατάσταση της φόρτισής της. Η μπαταρία δεν υπερφορτίζεται, καθώς ο φορτιστής απενεργοποιείται αυτόματα μόλις φορτιστεί πλήρως η μπαταρία. Φορτίζει ταυτόχρονα 2 λαβές.Συμβατός με Beta L, Beta NT, Beta Slim (με αντάπτορες), Nicatron N, Nicatron S, λαβές επαναφορτιζόμενων μπαταριών (NiMH, Li-ion, και Li-ion L).
 • Επαναφορτιζόμενη λαβή Heine Beta 4 USB με μπαταρία Li-ion
 • Επίτοιχος μετασχηματιστής Heine EN200 με δύο λαβές τροφοδοσίας, εξοπλισμένος με "Τεχνολογία Ομαλής Εκκίνησης" αυξάνει τη φωτεινότητα του λαπτήρα σταδιακά επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής του. Λόγω του γαλβανικού σχεδιασμού, οι λαβές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για σκοπούς εξέτασης, ανεξάρτητα η μια από την άλλη. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής του Heine EN200 η λαβή ανάβει και σβήνει αυτόματα, χωρίς μηχανικούς διακόπτες, όταν αφαιρείται ή επιστρέφεται στην μονάδα.


Επιλογές λαβής : 

Newsletter

Newsletter
|