Είσοδος μελών

Πρόπλασμα ανάνηψης Prestan με μετρονόμο LED

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 205,65 €)
Ποσότητα: 
Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε 10 ημέρες
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
Απινιδωτές  
Φορεία  
Νάρθηκες ακινητοποίησης  
Τσάντες πρώτων βοηθειών - Φαρμακεία  
Αναρροφήσεις   
Συσκευές ambu - μάσκες  
Αεραγωγοί  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα Α' βοηθειών  
Λαρυγγοσκόπια  
Τουρνικέ  
Διάφορα  
Φιάλες οξυγόνου  
Παγοκύστες  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Πρόπλασμα ανάνηψης Prestan με μετρονόμο LED

Εκπαιδευτικό πρόπλασμα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από την Prestan Αμερικής, ιδανικό για την εκπαίδευση ανάνηψης (CPR) και με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Το εκπαιδευτικό πρόπλασμα της Prestan είναι το πιο εξελιγμένο εκπαιδευτικό ομοίωμα με λειτουργίες που το καθιστούν ιδανικό για ρεαλιστική εκπαίδευση στην βασική υποστήριξη της ζωής.

Το επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόπλασμα Prestan είναι εξοπλισμένο με ένα νέο επαναστατικό μετρονόμο που επιτρέπει την άμεση ενημέρωση τόσο του εκπαιδευτή όσο και μαθητή σχετικά με το ποσοστό των θωρακικών συμπιέσεων. Η οπτική ένδειξη δίνει στους μαθητευόμενους μια πραγματική αίσθηση της παράδοσης 100 συμπιέσεων ανά λεπτό.

Ο θώρακας του εκπαιδευτικού προπλάσματος είναι σχεδιασμένος κατάλληλα ώστε να προσομοιώνει ρεαλιστικά την αντίσταση, με αποτέλεσμα οι συμπιέσεις να είναι όμοιες με αυτές πραγματικών συνθηκών. Επίσης, ο θώρακας ανυψώνεται με ρεαλιστικό τρόπο κατά την διάρκεια των εμφυσήσεων.

Όταν απαιτείται καρδιοπνευμονική ανάνηψη (CPR), το πρόπλασμα Α' βοηθειών διαθέτει μοναδικό, πατενταρισμένο σχεδιασμό προσώπου και γνάθου για ρεαλιστική προσομοίωση. Ένα ειδικό σύστημα επιτρέπει την αποτελεσματική εκπαίδευση στις εμφυσήσεις με προστατευτικό μαντηλάκι αλλά και με μάσκα CPR πολλαπλών χρήσεων.

Το εκπαιδευτικό πρόπλασμα ανάνηψης είναι κατασκευασμένο από ειδικά μελετημένο υλικό έτσι ώστε να μην φθείρεται και να μην λεκιάζει από την συχνή χρήση και εφαρμογή ηλεκτροδίων απινίδωσης. Τα ανταλλακτικά πνευμόνια αντικαθιστώνται εύκολα, αφαιρώντας τον θώρακα του προπλάσματος.

Διατίθενται σε άσπρο χρώμα, χρώμα ανοιχτού δέρματος και χρώμα σκούρου δέρματος. Συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς και 10 ανταλλακτικές σακούλες πνευμόνων.
Newsletter

Newsletter
|