Είσοδος μελών

Νάρθηκες αλουμινίου set E-bone 4 τεμαχίων

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 30,09 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
Απινιδωτές  
Φορεία  
Νάρθηκες ακινητοποίησης  
Τσάντες πρώτων βοηθειών - Φαρμακεία  
Αναρροφήσεις   
Συσκευές ambu - μάσκες  
Αεραγωγοί  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα Α' βοηθειών  
Λαρυγγοσκόπια  
Τουρνικέ  
Διάφορα  
Φιάλες οξυγόνου  
Παγοκύστες  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Νάρθηκες αλουμινίου set E-bone

Νάρθηκες ακινητοποίησης αλουμινίου set E-bone 4 τεμαχίων σε θήκη μεταφοράς. Το set περιλαμβάνει: 

 • 1 νάρθηκα αλουμινίου 100 x 11 cm
 • 1 νάρθηκα αλουμινίου 50 x 11 cm
 • 2 νάρθηκες αλουμινίου δακτύλων 5 x 11 cm
 • 2 τριγωνικούς επιδέσμους
 • θήκη μεταφοράς

Οι νάρθηκες ακινητοποίησης αλουμινίου είναι κατασκευασμένοι απο ένα λεπτό πυρήνα κράματος αλουμινίου, που περιβάλλεται απο δυο στρώματα αφρού κλειστής κυψέλης. Οι νάρθηκες αλουμινίου είναι ιδιαίτερα εύπλαστοι και μπορούν να κάπτονται σε οποιαδήποτε απο τις τρεις βασικές καμπύλες, καθιστώντας τους εξαιρετικά ισχυρούς και υποστηρικτικούς στην αποτελεσματική ακινητοποίηση οποιουδήποτε κατάγματος ή τραυματισμένου άκρου. Οι νάρθηκες ακινητοποίησης αλουμινίου είναι απίστευτα ελαφρείς, καταλαμβάνουν ελάχιστο όγκο και προσφέρουν τις περισσότερες δυνατές παραλλαγές χρήσης για την έκτακτη αντιμετώπιση ορθοπεδικών τραυματισμών.

Με τους νάρθηκες αλουμινίου αρκούν μόνο τρεις βασικές καμπύλες για να μετατρέψουν τον νάρθηκα σε κάτι τόσο ισχυρό, που οι άνθρωποι το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και σαν κουπί έκτακτης ανάγκης για κανό ή ως φτυάρι χιονιού. Η ιδιαίτερη αυτή ακαμψία είναι περισσότερο απο αρκετά ισχυρή για κάθε πιθανή ανάγκη νάρθηκα ακινητοποίησης. Την ίδια στιγμή, σε επίπεδη κατάταση οι νάρθηκες αλουμινίου είναι εξαιρετικά χυτεύσιμοι και αρκετά μαλακοί, ώστε να κόβονται με απλό ψαλίδι. Ως αποτέλεσμα των ιδιαίτερων αυτών χαρακτηριστικών τους, σχεδόν κάθε οστό του ανθρώπινου σώματος μπορεί να ακινητοποιηθεί με τη χρήση του νάρθηκα αλουμινίου και την κατάλληλη επιλογή των καμπυλών. Οι νάρθηκες ακινητοποίησης αλουμινίου με την κατάλληλη διαμόρφωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ώς αυχενικό κολάρο έκτακτης ανάγκης για την υποστήριξη τραυματισμών του αυχένα.

Οι εύκαμπτοι νάρθηκες ακινητοποίησης αλουμινίου είναι οι καταλληλότεροι νάρθηκες έκτακτης ανάγκης σε όλες τις συνθήκες καιρού και εδάφους για χρήση από προνοσοκομειακούς, στρατιωτικούς ιατρούς και προσωπικό σωμάτων ασφαλείας, αθλητιάτρους και γυμναστές, ομάδες ορεινής διάσωσης, ναυαγοσώστες και δύτες, τεχνικούς ασφαλείας και ιατρούς εργασίας, αναρριχητές, κυνηγούς και πάρα πολλούς άλλους. Οι νάρθηκες αλουμινίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ακόμα και απο απλούς πολίτες, όταν αυτοί έρχονται αντιμέτωποι με την ακινητοποίηση ενός τραυματισμένου άκρου. Απαιτούν ελάχιστη εκπαίδευση στη χρήση, είναι απλοί στην εφαρμογή και το πιο σημαντικό είναι αποτελεσματικοί.

Οι εύπλαστοι νάρθηκες αλουμινίου αποτελούν βασικό εξοπλισμό που θα πρέπει να βρίσκεται πάντοτε διαθέσιμος σε κάθε φαρμακείο πρώτων βοηθειών. Είναι η καταλληλότερη μέθοδος αντιμετώπισης για αυτές τις αρκετά συχνές περιπτώσεις, που απαιτείται η επείγουσα υποστήριξη ενός κατάγματος άκρου.

Χαρακτηριστικά:

 • Μικρού όγκου και βάρους, μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε φαρμακείο πρώτων βοηθειών
 • Επαναχρησιμοποιούμενοι, μπορούν να πλυθούν και να απολυμανθούν εύκολα με κοινά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης
 • Διατηρούν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα ακόμη και ύστερα απο πολλές χρήσεις
 • Αδιάβροχοι 100% και ακτινοδιαπερατοί
 • Τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα, με τη χρήση επιδέσμου ή tape, χωρίς να απαιτείται άλλος βοηθητικός εξοπλισμός
 • Δεν περιέχουν Latex

Newsletter

Newsletter
|