Είσοδος μελών

Ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tourniquet Wide Orange

 
Ποσότητα: 
Εξαντλήθηκε
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
Απινιδωτές  
Φορεία  
Νάρθηκες ακινητοποίησης  
Τσάντες πρώτων βοηθειών - Φαρμακεία  
Αναρροφήσεις   
Συσκευές ambu - μάσκες  
Αεραγωγοί  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα Α' βοηθειών  
Λαρυγγοσκόπια  
Τουρνικέ  
Διάφορα  
Φιάλες οξυγόνου  
Παγοκύστες  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tourniquet Wide Orange, Generation 5

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet Wide αποτελεί την έκδοση Generation 5 από την Tactical Medical Solution του δημοφιλούς τουρνικέ. Στην Tactical Medical Solution, συνεχώς ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν και να εξελίξουν τα προϊόντα τους. Έτσι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον νέο ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet Wide Genaration 5, ο οποίος φέρει μια νέα τεχνολογία στην πόρπη γρήγορης σύσφιξης / απελευθέρωσης (New Quick Compression Technology Buckle) και κλιπ υποδοχής για καλύτερη ασφάλιση της λαβής σύσφιξης.

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet Wide Generation 5 της Tactical Medical Solution είναι σχεδιασμένος με γνώμονα τις αναφορές πεδίου των χρηστών. Η νέα πόρπη βελτιώνει την λειτουργία του tourniquet και τον συνολικό χρόνο τοποθέτησής του και απελευθέρωσής του, διατηρώντας παράλληλα την συγκριτικά ανώτερη αξιοπιστία του. Το κλιπ υποδοχής της λαβής σύσφιξης του ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet Wide Genaration 5 εξαλείφει ουσιαστικά κάθε κίνδυνο για τυχαία απελευθέρωσή της μετά την εφαρμογή του tourniquet, ασφαλίζοντας την πόρπη στη θέση της. Κάνει την πόρπη να ασφαλίσει πιο εύκολα όταν εφαρμόζεται το tourniquet με το ένα χέρι, με αποτέλεσμα ταχύτερο χρόνο εφαρμογής και διπλασιάζει την ασφάλεια της συσκευής σε συνδυασμό με το τριγωνικό κλιπ – που προϋπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση - κατά τη διάρκεια των κινήσεων των ασθενών.

Επίσης στην νέα έκδοση Generation 5 του ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet Wide η λαβή σύσφιξης έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, καθώς ένω έχει λεπτύνει και ελαφύνει έχει αποκτήσει πρόσθετη αντοχή λόγω σχεδιασμού αλλά και βελτιωμένη αίσθηση κρατήματος ακόμη και με γάντια. Τέλος η αγκίστρωσή της στην τελική σύσφιξη είναι ευκολότερη από ποτέ!
 
Χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου:
 • Ακόμη πιο ομαλός χειρισμός την πόρπης
 • Ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή με το ένα χέρι
 • Ακόμη ταχύτερος χρόνος εφαρμογής
 • Ακόμη πιο ανθεκτικό.

Το SOF® Tourniquet προέκυψε μετά από εκτενείς μελέτες έρευνες και δοκιμές σε ρεαλιστικές συνθήκες και συνθήκες εργαστηρίου συνολικής διάρκειας 24 μηνών. Μεγάλης αντοχής και πανάλαφρα κράματα χρησιμποοιήθηκαν σε επιλεγμένα τμήματα του, εξασφαλίζοντας την ζητούμενη αξιοπιστία στις πλέον δύσκολες καταστάσεις, ενώ εξασφαλίστηκε η δυνατότητα εφαρμογής του στα ποιο μεγάλα ανθρώπινα άκρα. Όλα τα ζητούμενα  επετεύχθησαν με ταυτόχρονη μείωση του τελικού βάρους κατά 25%.

Το μέγιστης αντοχής άγκιστρο ασφάλισης και πόρπη σχεδιάστηκε για την μεγαλύτερη ασφάλεια, αντοχή και ευκολία στην εφαρμογή. Ο σχεδιασμός επέτρεψε την ταχεία επίδεση του ιμάντα, χωρίς περιθώρια μπλεξίματος και χωρίς να χρειάζεται να περάσει μέσα από πόρπη. Έτσι είναι πανεύκολο στην χρήση ακόμη και υπό τις χειρότερες των συνθηκών σε πεδίο μάχης και κάτω από μέγιστο στρες. Μειώθηκε επίσης δραστικά ο χρόνος εφαρμογής. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσπαθειών καθώς επιτυγχάνεται η ελάχιστη δυνατή απώλεια αίματος και καλύτερης ποιότητας ιατρική φροντίδα του τραυματία.

Το SOF® Tourniquet διαθέτει ιμάντα φάρδους κοντά στα 4cm προσφέροντας ποιο ευρεία πίεση σε σχέση με τα άλλα tourniquet ή με τα tourniquet με ιμάντα 2,5cm εντός «μανικιού» 4cm. Αυτό το φάρδος ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης επέτρεψε μεγαλύτερη άνεση στην αίσθηση του τραυματία και πρόσθετη πίεση στις αρτηρίες.

Η λαβή σύσφιξης είναι κατασκευασμένη από μονοκόμματο κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής. Η ανθεκτικότητα του σημαντικού αυτού εξαρτήματος εξαφανίζει τον κίνδυνο κατασκευαστικής αποτυχίας ή ζημιάς κατά την χρήση. Είναι ανοδιωμένο μειώνοντας στο ελάχιστο το ίχνος, όπως απαιτείται σε tactical περιβάλλοντα.

Κάθε tourniquet συνοδεύεται από δύο αντοχής στην UV ακτινοβολία λάστιχα συγκράτησης στον ατομικό εξοπλισμό του χρήστη.

Ειδικά Χαρακτηριστικά:

 • Εγκεκριμένο από την CoTCCC
 • 4cm φάρδος ιμάντα περίδεσης
 • Σύστημα ταχεία απελευθέρωσης που επιτρέπει την ταχεία εφαρμογή
 • Χαμηλό προφίλ, ελάχιστο βάρος και μέγιστη αντοχή
 • 25% χαμηλότερο βάρος από το παλιό SOF Tourniquet και μικρότερο μέγεθος για ευκολότερη τοποθέτηση στον ατομικό εξοπλισμό.
 • US PATENT-8,303,620 and D649,642 and 7,776,064
 • NSN: 6515-01-696-4522
 • CE Συμβατό με τις βασικές απαιτήσεις της οδηγίας 93/42 / EU για ιατρικές συσκευέςNewsletter

Newsletter
|