Είσοδος μελών

Απινιδωτής Saver One

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 1.088,68 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
Απινιδωτές  
Φορεία  
Νάρθηκες ακινητοποίησης  
Τσάντες πρώτων βοηθειών - Φαρμακεία  
Αναρροφήσεις   
Συσκευές ambu - μάσκες  
Αεραγωγοί  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα Α' βοηθειών  
Λαρυγγοσκόπια  
Τουρνικέ  
Διάφορα  
Φιάλες οξυγόνου  
Παγοκύστες  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Απινιδωτής Saver One

Αυτόματος εξωτερικός διφασικός απινιδωτής Saver One της εταιρίας Ami Italia, με νέα mini LCD οθόνη με γραπτές και φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά για όλους τους παρευρισκόμενους διασώστες. Είναι ένας απινιδωτής εύκολος στη χρήση και κατάλληλος για δημόσια χρήση (αεροδρόμια, σχολεία, αθλητικούς χώρους κτλ.) από μη εξειδικευμένους χρήστες σε περιπτώσεις καρδιακών επεισοδίων πριν φτάσουν οι διασώστες. Ο απινιδωτής Saver One είναι στιβαρής κατασκευής και απόλυτα ελαφρύς, ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε απαιτείται, και είναι πάντα αξιόπιστος ώστε να καθοδηγήσει όλους τους διασώστες, οπτικά και ακουστικά, ώστε να φέρουν εις πέρας εύκολα και γρήγορα την διαδικασία της διάσωσης.

Με τον απινιδωτή Saver One χρειάζονται μόλις 3 βήματα για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Ενεργοποιούμε τη συσκευή, τοποθετούμε τα ηλεκτρόδια απινίδωσης σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δίνει η συσκευή και ξεκινάμε την λειτουργία απινίδωσης. Για να λειτουργήσουμε τον απινιδωτή Saver One απαιτείται απλά να τοποθετήσουμε τα ηλεκτρόδια απινίδωσης στο στήθος του ασθενούς και στη συνέχεια ο απινιδωτής Saver One θα παρακολουθεί διαρκώς την λειτουργία της θεραπείας, θα ανιχνεύει και θα συμβουλεύει στα Ελληνικά για την θεραπεία απινίδωσης για την καταπολέμηση των καρδιακών αρρυθμιών.

Ο απινιδωτής Saver One διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την πλήρως αυτόματη και την ημι-αυτόματη. Στην αυτόματη έκδοση ο απινιδωτής δίνει μόνος του εντολή για απινίδωση εάν αυτό απαιτείται, ενώ στην ημι-αυτόματη ο απινιδωτής προτείνει στον διασώστη να δώσει την εντολή απινίδωσης πατώντας το πράσινο φωτεινό κουμπί.

Ο απινιδωτής Saver One διαθέτει προγραμματισμένη λειτουργία κλιμάκωσης τριών απινιδώσεων 150-200-200J σε αμφίδρομη πραγματική προσαρμογή και αντίδραση με το θώρακα του ασθενούς. Σε περίπτωση που τοποθετηθούν παιδιατρικά ηλεκτρόδια, τότε ο απινιδωτής ακολουθεί αυτόματα πρωτόκολλο απινίδωσης παίδων 50J σταθερά. Ο απινιδωτής Saver One διαθέτει προστασία ιατρικού τύπου ABS, που το καθιστά απόλυτα ανθεκτικό σε χτυπήματα και προστασία από σκόνη και νερό. Δεν απαιτεί τακτική συντήρηση (service), καθώς εκτελεί αυτόματα αρκετά προληπτικά τεστ (ανά ημέρα/μήνα/εξάμηνο) και υποδεικνύει την κατάσταση του, αναβοσβήνοντας σε κάθε περίσταση με φωτεινούς δείκτες. Διαθέτει μπαταρία μακράς διάρκειας έως 5 ετών ικανή να δώσει έως 300 απινιδώσεις ή 35 ώρες συνεχούς παρακολούθησης, ενώ μπορεί να δεχθεί και επαναφορτιζόμενη μπαταρίου λιθίου. Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (δεν συμπεριλαμβάνεται) για την αποθήκευση έως 100 ωρών ιατρικών συμβάντων (καρδιογράφημα, events & καταγραφές περιβάλλοντος - ήχοι).

Η συσκευή έρχεται με εγγύηση κατασκευαστή 6 ετών.



Επιλογή : 







Newsletter

Newsletter
|