Είσοδος μελών

Ασύρματη ζυγαριά iHealth HS6 με λιπομέτρηση

 
Ποσότητα: 
Εξαντλήθηκε
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
Ζυγαριές με λιπομέτρηση  
Ζυγαριές  
Ζυγαριές κουζίνας  
Θερμόμετρα  
Θερμοφόρες  
Ανατομικά μαξιλάρια  
Συσκευές μασάζ - tens πόνου  
Συσκευές περιποίησης άκρων  
Κανάτες νερού  
Παλμογράφοι, βηματομετρητές, θερμιδομετρητές  
Υγραντήρες - ιονιστές χώρου  
Βρεφική φροντίδα  
Κρυοθεραπεία - Θερμοθεραπεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Ασύρματη ζυγαριά iHealth HS6 με λιπομέτρηση

Η ζυγαριά iHealth HS6 μετράει και παρακολουθεί 9 παραμέτρους της σύστασης του σώματός σας για την πλήρη κατανόηση του συνολικού σας βάρους.

Γνωρίστε τον εαυτό σας καλύτερα! Μέσα και έξω!

Ανεξάρτητα από το εάν είμαστε νέοι ή ηλικιωμένοι, η υγεία μας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Γνωρίζοντας το βάρος σας και τη σύνθεση σώματός σας, σας δίνεται η ευκαιρία να λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας. Το σώμα σας δεν θα σας πει πάντα τι ακριβώς χρειάζεται, αλλά η νέα ζυγαριά iHealth HS6 μπορεί να είναι ο αγγελιοφόρος.

Η ζυγαριά iHealth HS6 σας δίνει 9 ακριβή σημεία δεδομένων για να γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας. Η ηλεκτρική αντίστασης του σώματος είναι η κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται από τις οικιακές ζυγαριές για τον υπολογισμό της σωματικής σύνθεσης. Η ζυγαριά iHealth HS6 χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο με τη χρήση 4 αγωγών για τον προσδιορισμό της παρεμπόδισης της ηλεκτρικής ροής μέσω του σώματος και τις χρησιμοποιεί για τον υπολογισμό του συνολικού νερού του σώματος. Από το συνολικό νερό του σώματος, μπορεί να εκτιμήσει τα 9 σημεία δεδομένων. Επιπλέον διαθέτει έναν ξεχωριστό αισθητήρα για εσωτερική θερμοκρασία και υγρασία, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη σας για να διατηρείτε το σώμα σας σε άριστη κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα στόχο και ζυγίστε τον εαυτό σας σταθερά και συνεχώς για να έχετε σταθερά αποτελέσματα. Η εφαρμογή iHealth MyVitals θα δημιουργήσει απλά κατανοητά διαγράμματα και καμπύλες βάσει των αποτελεσμάτων σας. Ένας αναλογικός επιλογέας σας δείχνει ακριβώς πόσο μακριά βρίσκεστε από τον στόχο σας και σας ενθαρρύνει να πετύχετε!

Μια ζυγαριά για όλη την οικογένεια!

Η ζυγαριά iHealth HS6 μπορεί να συγχρονιστεί με έως και 10 χρήστες. Απλά ανεβείτε στη ζυγαριά και η iHealth HS6 θα ξεχωρίσει τα δεδομένα σας από τους άλλους χρήστες. Σας αναγνωρίζει βάση του βάρος σας με μια διακύμανση των 2.5kg περίπου. Εάν δύο άτομα έχουν το ίδιο βάρος, απλά πρέπει να ελέγξουν για να βεβαιωθούν ότι ο αριθμός χρήστη τους εμφανίζεται στην οθόνη. Αν όχι, απλά κάνουν κλικ στο κάτω αριστερό μέρος της κλίμακας σαν ένα ποντίκι μέχρι να βρουν τον σωστό αριθμό χρήστη.

Η ζυγαριά iHealth HS6 συνδέεται μέσω WiFi και αποθηκεύει όλα τα αποτελέσματά σας στο cloud. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iHealth MyVitals για να συνδεθείτε στο cloud και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα αποτελέσματά σας. Εάν δεν υπάρχει σύνδεση WiFi, η ζυγαριά iHealth HS6 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 200 μετρήσεις εκτός σύνδεσης.

Συμβατή με:

  • iHealth MyVitals
  • Apple Health Kit
  • Samsung S Health




Τεχνικά χαρακτηριστικά
Η συσκευασία περιλαμβάνει
Εύρος και ακρίβεια





Newsletter

Newsletter
|