Είσοδος μελών

Triacid N 1L απολυμαντικό εργαλείων

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 16,42 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Triacid N 1L απολυμαντικό εργαλείων

Το Triacid N 1L της Antiseptica είναι συμπυκνωμένο καθαριστικό και απολυμαντικό υγρό εργαλείων χωρίς αλδεΰδες. Το Triacid N 1L της Antiseptica είναι κατάλληλο για καθαρισμό και ταυτόχρονη απολύμανση χειρουργικών εργαλείων και εργαστηριακού εξοπλισμού με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.

Το Triacid N 1L της Antiseptica έχει ταχεία και αποτελεσματική απολυμαντική δράση σε καθαρές και σε ρυπαρές συνθήκες. Το σκεύασμα δεν περιέχει αλδεΰδες και κατά την διάλυσή του δίνει ένα σχεδόν άοσμο έτοιμο διάλυμα με ελαφρά αλκαλικό pH 9-10. Η αλκαλικότητα του προϊόντος και τα συστατικά που περιέχει προσδίδουν στο σκεύασμα ισχυρή καθαριστική δράση με ταυτόχρονη προστασία των διαφόρων υλικών κατασκευής (μέταλλα, πλαστικά, ελαστικά, κ.λ.π.). Τα ενεργά συστατικά ανά 100 g προϊόντος είναι 18 g Ν-Δωδεκυλοπροπαν-1,3-διαμίνη. Το Triacid N 1L της Antiseptica έχει ελεγχθεί και προτείνεται από τον κατασκευαστικό οίκο εργαλείων και ενδοσκοπίων Karl Storz.

Το Triacid N 1L της Antiseptica είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, ιοκτόνο (HIV, HBV, HCV, Vaccinia), φυματιοκτόνο και σποροκτόνο. Είναι ελεγμένο σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Γερμανικού Οργανισμού Υγιεινής και Μικροβιολογίας (DGHM) που περιλαμβάνουν εκτός των συνήθων ελέγχων και δοκιμασίες στην πράξη όπως και δοκιμασίες παρουσία υψηλού βιολογικού φορτίου.

Το Triacid N 1L της Antiseptica είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία για καθαρισμό 0,25% για 5-10 λεπτά. Δοσολογία για καθαρισμό και απολύμανση 0,25% για 60 λεπτά, 0,5% για 30 λεπτά, 1% για 15 λεπτά και 3% για ταχεία απολύμανση εντός 5 λεπτών. Σε αυτές τις εγκεκριμένες δοσολογίες το προϊόν επιτυγχάνει πλήρη απολύμανση των χειρουργικών και ιατρικών εργαλείων. Το έτοιμο διάλυμα με Triacid N διατηρεί την απολυμαντική του ικανότητα για 14 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής ακόμα και με παρουσία υψηλού βιολογικού φορτίου.


Newsletter

Newsletter
|