Είσοδος μελών

Surfa'safe SH 750ml απολυμαντικό καθαριστικό

 
Ποσότητα: 
Εξαντλήθηκε
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Surfa'Safe SH 750ml

Το Surfa'safe SH 750ml της Anios είναι απολυμαντικός καθαριστικός αφρός για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με ψεκασμό.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Surfa'safe SH 750ml της Anios  είναι ένα απολυμαντικό και καθαριστικό προϊόν έτοιμο προς χρήση με εξαιρετικά οικολογική σύνθεση χωρίς επικίνδυνα συστατικά CMR, άρωμα και χωρίς αλκοόλες. Ο τρόπος εφαρμογής του προϊόντος σε μορφή πυκνού αφρού μειώνει την δημιουργία αεροζόλ και την πτητικότητα των συστατικών. Ο αφρός που παράγει η ενσωματωμένη συσκευή ψεκασμού βελτιώνει την πρόσφυση με τις επιφάνειες. Η πρωτοποριακή οικολογική σύνθεση του Surfa'safe SH 750ml της Anios  εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα και αυξάνει τις περιοχές εφαρμογής του προϊόντος, ιδιαίτερα σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ενώ η μορφή πυκνού αφρού αποτρέπει την σπάταλη χρήση του προϊόντος. Η ήπια, οικολογική σύνθεση του μεγιστοποιεί την συμβατότητα με τα υλικά όπως μέταλλο, γυαλί, πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι, ανοδιωμένο αλουμίνιο και ειδικά πολυμερή πλαστικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το Surfa'safe SH 750ml της Anios παρουσιάζει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από το πρώτο λεπτό εφαρμογής. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, ζύμες, μύκητες και σε ιούς (HBV, BVDV, HCV, Vacciniavirus, Herpesvirus, Rotavirus, Influenzavirus H1N1 και H5N1, Norovirus). Τα ενεργά δραστικά συστατικά του Surfa'safe SH 750ml της Anios  είναι το διδέκυλο-διμέθυλο-χλωριούχο-αμμώνιο CAS Νο. 7173-51-5 και η διγουανίδη υποχλωριώδες polyhexamethylene CAS 27083-27-8. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Έτοιμο προς χρήση.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Εγκεκριμένο από το Γ.Χ.Κ.
Φέρει τη σήμανση CE.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το Surfa'safe SH της Anios διατίθεται σε δοχεία των 750 ml, το κάθε δοχείο με ψεκαστήρα αφρού. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ψεκάστε ομοιόμορφα στην επιφάνεια ή σε ένα καθαρό πανί, τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
Newsletter

Newsletter
|