Είσοδος μελών

Εκκενωτής καπνού Surtron EVAC

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 967,74 €)
Ποσότητα: 
Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε 10 ημέρες
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
Φωτισμοί  
Μεγεθυντικοί φακοί  
Φωτισμοί UV  
Διαφανοσκόπια  
Κρεβάτια  
Πολυθρόνες  
Σκαμπώ τροχήλατα  
Τραπέζια τροχήλατα  
Μονόσκαλα - δίσκαλα  
Παραβάν  
Ντουλάπες  
Κάδοι απορριμάτων  
Στατώ τροχήλατα  
Ιατρικές τσάντες - θήκες αμπούλων και εργαλείων  
Κλίβανοι  
Νεφελοποιητές  
Διαθερμίες  
Γυψοπρίονα  
Αναρροφήσεις  
Ιμάντες αιμοληψίας  
Υποδήματα εργασίας  
Στολές εργασίας  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα  
Συσκευές πλύσεων αυτιών  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Εκκενωτής καπνού Surtron EVAC

Ο εκκενωτής καπνού Surtron EVAC είναι μια συσκευή αναρρόφησης και φιλτραρίσματος των καπνών που παράγονται κατά τις χειρουργικές επεμβάσεις. Οι καπνοί που παράγονται κατά τις χειρουργικές επεμβάσεις έχουν μια άσχημη και έντονη οσμή που διαρκεί. Οι καπνοί αυτοί αποτελούνται από υδρατμούς, οργανικό αέριο, ορατά ή αόρατα στερεά σωματίδια και μέρη ιού. Έτσι μια καλή αναρρόφηση και φιλτράρισμα εξαλείφει τις κακές μυρωδιές, μειώνει τους βακτηριδιακούς και/ή τους ιογενείς κινδύνους και λύνει το ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα της μειωμένης θέασης της ζώνης της παρέμβασης κατά τη διάρκεια των λαπαροσκοπικών διαδικασιών λόγω των καπνών. 

Με τον εκκενωτή καπνού Surtron EVAC η ενεργοποίηση της αναρρόφησης μπορεί να είναι: αυτόματη "AUTOMATIC", μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ανίχνευσης της ενεργοποίησης της ηλεκτροχειρουργικής μονάδας υψηλής συχνότητας, ή χειροκίνητη "MANUAL", ενεργώντας απευθείας στη μονάδα μέσω ενός ποδοδιακόπτη (προαιρετικό). Η ροή της αναρρόφησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να είναι κατάλληλη με τις ανάγκες κάθε επέμβασης. Για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις υπάρχει μια συγκεκριμένη λειτουργία, γρήγορα και εύκολα επιλέξιμη.

Ο εκκενωτής καπνού Surtron EVAC διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο της αναρρόφησης με ένδειξη της κατάστασης των φίλτρων. Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη φίλτρων που αντικαθίστανται γρήγορα και αποτελούνται από ένα φίλτρο τύπου ULPA με ένα μέρος με ενεργό άνθρακα αφιερωμένο στην εξάλειψη των κακών οσμών και του αντάπτορα 7/8 "(22mm). Τα φίλτρα διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα για τον έλεγχο της κατάστασής τους. Το μπλε φίλτρο είναι το τυπικό φίλτρο και περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία. Το κόκκινο φίλτρο είναι ένα προαιρετικό ανταλλακτικό που δημιουργήθηκε για χρήση μεγάλης διάρκειας.
Τεχνικά χαρακτηριστικάNewsletter

Newsletter
|