Είσοδος μελών

Συσκευή Smart tens

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 72,58 €)
Ποσότητα: 
Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε 10 ημέρες
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
Ζυγαριές με λιπομέτρηση  
Ζυγαριές  
Ζυγαριές κουζίνας  
Θερμόμετρα  
Θερμοφόρες  
Ανατομικά μαξιλάρια  
Συσκευές μασάζ - tens πόνου  
Συσκευές περιποίησης άκρων  
Κανάτες νερού  
Παλμογράφοι, βηματομετρητές, θερμιδομετρητές  
Υγραντήρες - ιονιστές χώρου  
Βρεφική φροντίδα  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Συσκευή Smart tens

Η συσκευή smart tens είναι μια μονάδα συνδυαστικής ηλεκτροθεραπείας με 2 ανεξάρτητα κανάλια. Συνδυάζει τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται στις επεξεργασίες TENS μαζί με τα κλασσικά πρωτόκολλα EMS. Η συσκευή smart tens προσφέρει μια ευρεία δυνατότητα αντιμετώπισης των οξέων και χρόνιων πόνων (TENS) και της μυϊκής ενίσχυσης και διέγερσης (EMS). Η συσκευή Smart tens διαθέτει 6 αποθηκευμένα προγράμματα TENS, ένα ελεύθερο πρόγραμμα TENS, 5 αποθηκευμένα προγράμματα EMS και 1 ελεύθερο πρόγραμμα EMS.

Το tens είναι μια θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιείται κυρίως για αναλγητικούς σκοπούς στη φυσιοθεραπεία. Κατάλληλο για μια ευρεία ποικιλία θεραπειών πόνου: οξύς ή χρόνιος πόνος, μυϊκός πόνος, μετεγχειρητικός πόνος και πόνους που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη. Συνήθως διαιρείται σύμφωνα με τον μηχανισμό δράσης της σε συμβατικό tens, ενδορφινικό tens, διαδοχικό tens, tens μέγιστης τιμής, burst tens.

Το EMS είναι μια διεγερτική τεχνική που ενεργοποιεί τις μυϊκές συσπάσεις μέσω ηλεκτρικών παλμών. Όπως και στην διέγερση tens, οι παλμοί εφαρμόζονται στον ασθενή μέσω των ηλεκτροδίων που τοποθετούνται δίπλα στους μύες που πρόκειται να υποβληθούν σε θεραπεία. Στην φυσιοθεραπεία, το EMS χρησιμοποιείται για μετατραυματική και μετεγχειρητική μυϊκή αποκατάσταση και επίσης ως συμπληρωματική βοήθεια στην αθλητική δραστηριότητα και στις αισθητικές θεραπείες.

Η συσκευή smart tens διαθέτει αντισταθμισμένο διφασικό τετράγωνο κύμα: η τρέχουσα ποσότητα από θετικό πόλο προς αρνητικό είναι σταθερή για να αποφευχθεί η επικίνδυνη θερμική επίδραση της πόλωσης.

Παρέχεται με 2 καλώδια σύνδεσης για ηλεκτρόδια, 4 ηλεκτρόδια με gel με καλώδιο, κλιπ ζώνης, μπαταρίες μεγέθους 4xAAA, εγχειρίδιο χρήσης (GB, FR, IT, DE, ES) σε σακούλα μεταφοράς.
Επιλογές
Συχνότητα κυματομορφής : 2/120Hz
Πλάτος παλμού : 50/400μs
Μέγιστη ένταση : 60 mA
Τροφοδοσία : 4 μπαταρίες AAA
Μέγεθος : 68 x 110 x 31mm
Βάρος : 85g (χωρίς μπαταρίες)

Newsletter

Newsletter
|