Είσοδος μελών

Εξασκητήρας αναπνοής RC-Cornet

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 72,58 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
Κρεβάτια νοσοκομειακά  
Βοηθήματα κατακλίσεων  
Προϊόντα ακράτειας  
Προϊόντα περιποίησης ασθενών  
Βοηθήματα μπάνιου - τουαλέτες  
Βοηθήματα καθημερινής χρήσης  
Αναπηρικά καρότσια  
Βοηθήματα κινητικότητας  
Είδη αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας  
Εξασκητές αναπνοής  
Είδη τραχειοστομίας  
Κάλτσες - καλσόν  
Ορθοπεδικά αυχένα  
Ορθοπεδικά κορμού  
Ορθοπεδικά άνω άκρων  
Ορθοπεδικά κάτω άκρων  
Ορθοπεδικά πέλματα  
Κηλεπίδεσμοι  
Λεμφοίδημα  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Εξασκητήρας αναπνοής RC-Cornet

Ο εξασκητήρας RC-Cornet® είναι μια συσκευή φυσιοθεραπείας που σας βοηθά να δημιουργήσετε παλλόμενη θετική εκπνευστική πίεση (OPEP) στους πνεύμονές σας. Αυτή η πίεση ανοίγει αεραγωγούς σας και σας βοηθά να αφαιρέσετε φλέγμα. Ως αποτέλεσμα ο εξασκητήρας αναπνοής RC-Cornet® βοηθάει στην αφαίρεση του μπλοκαρίσματος των πνεύμονων και η αναπνοή σας βελτιώνεται. Ο εξασκητήρας RC-Cornet® χρησιμοποιείται ευρέως από τους ασθενείς με ΧΑΠ, βρογχεκτασίες, κυστική ίνωση και άλλες ασθένειες του πνεύμονα. Με το RC-Cornet® ο βήχας και η δύσπνοια μπορούν να βελτιωθούν χωρίς την ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής για παθήσεις όπως η χρόνια βρογχίτιδα και άλλες ασθένειες κοινές αεραγωγών.

Ο εξασκητήρας RC-Cornet® είναι μια συσκευή που προκαλεί δονήσεις στους πνεύμονες όταν κάποιος αναπνέει σε αυτό. Οι διακυμάνσεις της πίεσης και της ροής διογκώνουν τους βρόγχους, αφαιρούν και να υγροποιούν τη βλέννα και ενισχύουν το μυϊκό σύστημα του αναπνευστικού. Έτσι, το RC-Cornet® βοηθά τους ασθενείς να φτύσουν τη βλέννα και να γυμνάσουν τη λειτουργία των πνευμόνων αποτελεσματικά. Ο εξασκητήρας RC-Cornet® μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σοβαρή ασθένεια. Η εφαρμογή της τακτικής θεραπείας συνιστάται για τα άτομα με ασθένειες και λοιμώξεις των αναπνευστικών οδών, καθώς για τα άτομα που πάσχουν από δύσπνοια κατά την άσκηση. Ο εξασκητήρας RC-Cornet® μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα και στην εκγύμναση των αεραγωγών.

Το RC-Cornet® καθαρίζει τους αεραγωγούς σας με την εφαρμογή μιας παλλόμενης πίεσης στους πνεύμονές σας. Ακριβώς όπως ένα έμβολο βοηθά στον καθαρισμό μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων, έτσι και το RC-Cornet® αφαιρεί τη βλέννα από τους αεραγωγούς σας και τους καθαρίζει, προκειμένου να βελτιωθεί η αναπνοή σας. Οι αναπνευστικές δυσκολίες μπορεί να οφείλονται σε εμφύσημα ή απόφραξη λόγω αυξημένης βλέννας και κατακράτηση φλέγματος. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό οδηγεί σε στενώσεις των αεραγωγών και επακόλουθα προβλήματα στην αναπνοή. Η θεραπεία με το RC-Cornet® εφαρμόζει μία θετική εκπνευστική πίεση (PEP) με υπέρθεση ταλαντώσεων στον πνεύμονα. Λόγω του PEP, ο πνεύμονας επεκτείνεται (σαν ένα φουσκωμένο μπαλόνι) και η αναπνοή διευκολύνεται λόγω διεύρυνση των διόδων του αέρα. Επιπλέον, η ταλαντευόμενη πίεση βοηθά στην απομάκρυνση των βλεννογόνων κατακρατήσεων που μπλοκάρουν μικρότερους αεραγωγούς και στενώσεις. Οι διακυμάνσεις της πίεσης του RC-Cornet® κάνει τη βλέννα πιο ρευστή και τη βοηθάνε να γλιστρήσει από τα τοιχώματα των αεραγωγών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εκκαθάριση των αποφράξεων των αεραγωγών.


Newsletter

Newsletter
|