Είσοδος μελών

Μάσκα προστασίας Safe Comfort επαναχρησιμοποιούμενη

 
Ποσότητα: 
Εξαντλήθηκε
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
Αντισηπτικά - απολυμαντικά  
Γάντια  
Σύριγγες - βελόνες  
Συσκευές έγχυσης  
Χειρουργικά πεδία  
Ιματισμός  
Μάσκες οξυγόνου  
Χαρτιά εξεταστικών κλινών  
Είδη αποστείρωσης  
Γλωσσοπίεστρα  
Επίδεσμοι  
Γάζες και επιθέματα  
Ταινίες στερέωσης και συγκράτησης  
Βαμβάκι  
Χαρτοβάμβακας - Χαρτικά  
Μικροβιολογικά - κυτταρολογικά  
Χημικά - Χρώσεις  
Ράμματα  
Λεπίδες - νυστέρια  
Καθετήρες  
Δερματολογικά αναλώσιμα  
Καταγραφικά χαρτιά  
Ηλεκτρόδια  
Προφυλακτικά υπερήχων  
Χωνάκια ωτοσκοπίων  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Μάσκα προστασίας Safe Comfort επαναχρησιμοποιούμενη 

Επαγγελματική μάσκα προστασίας Safe Comfort πολλαπλών χρήσεων, τύπου IIR, 5 στρωμάτων non woven, με δυνατότητα αποστείρωσης σε κλίβανο, φούρνο μικροκυμάτων ή με απολυμαντικά επιφανειών.

Η μάσκα προστασίας Safe Comfort αποτελείται από πέντε στρώματα πλαστικοποιημένων non woven κατασκευασμένων στην Γερμανία. Κάθε στρώμα έχει διαφορετική δομή και εξυπηρετεί διαφορετική λειτουργία:

  • προστασία από πιτσιλιές
  • προστασία από ιούς
  • φιλτράρισμα
  • διασκορπισμό σωματιδίων
  • υποαλλεργική

Η μάσκα προστασίας Safe Comfort είναι ιατρικό προϊόν επαγγελματικής χρήσης με CE ISO 14683 και προσφέρει μέγιστη προστασία type IIR κατά των ιών, των βακτηρίων και των σπορίων στη διασπορά του αέρα και στα αερολύματα. Η μάσκα προστασίας προσφέρει εξαιρετική αναπνοή από το στόμα-μύτη και λόγω του ενδιάμεσου στρώματος εξαλείφει την θερμότητα που εκπνέεται, καθιστώντας την άνετη για πολύωρη χρήση. Η απουσία βαλβίδας για την αποφυγή μετάδοσης του ιού την καθιστά ιδανική για χρήση και από θετικά άτομα.

Η μάσκα προστασίας Safe Comfort είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Μπορεί να αποστειρωθεί σε αυτόκαστο κλίβανο έως 20 φορές, πλένεται στο πλυντήριο στους 40°C για 35', απολυμαίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων σε 1', ενώ μπορεί και να ψεκαστεί με αλκοολούχο απολυμαντικό επιφανειών. Η μάσκα εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο και δεν προκαλεί ερεθισμούς, χάρη στο αυτοπροσαρμοζόμενο σύστημα με λάστιχα στήριξης πίσω από το κεφάλι. Η μάσκα προστασίας Safe Comfort δεν προκαλεί φουσκάλες ή ερεθισμούς, ειναι κατασκευασμένη χωρίς λατέξ και χωρίς φθαλικούς εστέρες. Το ειδικό σχήμα της μύτης επιτρέπει τη χρήση προστατευτικών γυαλιών πάνω από την μάσκα για την αποφυγή του θαμπώματός τους.
Τεχνικά χαρακτηριστικάNewsletter

Newsletter
|