Είσοδος μελών

Κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 66,94 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
Απινιδωτές  
Φορεία  
Νάρθηκες ακινητοποίησης  
Τσάντες πρώτων βοηθειών - Φαρμακεία  
Αναρροφήσεις   
Συσκευές ambu - μάσκες  
Αεραγωγοί  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα Α' βοηθειών  
Λαρυγγοσκόπια  
Διάφορα  
Φιάλες οξυγόνου  
Παγοκύστες  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα

Ο κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα είναι ειδικά κατασκευασμένος για τη στεθεροποίηση του κεφαλιού του ασθενή με υποψία τραύματος στον αυχένα ή το κεφάλι και την προστασία από οποιαδήποτε κίνηση κατά τη μεταφορά του με φορείο σανίδα (spinal board). Ο κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα έχει έντονο κόκκινο χρώμα και αποτελείται από δύο μαξιλάρια με υψηλής πυκνότητας αφρώδες υλικό και δύο ιμάντες προσάρτησης, κεφαλιού και σαγονιού, κατασκευασμένα από ακτινοδιαπερατό υλικό, προσφέροντας τη δυνατότητα λήψης ακτινογραφίας χωρίς την αφαίρεση τους. 

Ο κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα διαθέτει εσοχές στα δυο μαξιλάρια ακινητοποίησης, προσφέροντας εξέταση της ωτικής κοιλότητας για αιμορραγία ή απώλεια άλλων σωματικών υγρών και ταυτόχρονη επικοινωνία του διασώστη με τον ασθενή. Ο κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα είναι κατασκευασμένος από αδιάβροχο πλενόμενο υλικό και δεν απορροφάει οργανικά υγρά και αίμα, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε χημικές ουσίες και διαλυτικά. 

Ο κηδεμόνας ακινητοποίησης αυχένα διαθέτει βάση τοποθέτησης των μαξιλαριών, η οποία εφαρμόζει στις περισσότερες σανίδες ακινητοποίησης.


Newsletter

Newsletter
|