Είσοδος μελών

Καθαριστικό Conveen Easicleanse

 
Ποσότητα: 
Εξαντλήθηκε
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
Κρεβάτια νοσοκομειακά  
Βοηθήματα κατακλίσεων  
Προϊόντα ακράτειας  
Προϊόντα περιποίησης ασθενών  
Βοηθήματα μπάνιου - τουαλέτες  
Βοηθήματα καθημερινής χρήσης  
Αναπηρικά αμαξίδια  
Βοηθήματα κινητικότητας  
Είδη αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας  
Εξασκητές αναπνοής  
Είδη τραχειοστομίας  
Κάλτσες - καλσόν  
Ορθοπεδικά αυχένα  
Ορθοπεδικά κορμού  
Ορθοπεδικά άνω άκρων  
Ορθοπεδικά κάτω άκρων  
Ορθοπεδικά πέλματα  
Κηλεπίδεσμοι  
Λεμφοίδημα  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Καθαριστικό Conveen Easicleanse

Συστατικά: Purified Water, Poloxamer, LaurylPolyglucose, DisodiumCocoamphodiacetate, Glycerin, DMDM Hydantoin (&) LodopropynylButylcarbamate, Citric Acid, Cocamido-propylPG-DimoniumChloride Phosphate.

Το Conveen EasiCleanse είναι μια ήπια εναλλακτική λύση στο σαπούνι και το νερό και χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του σώματος.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο μορφές σπρέι ή αφρού (foam) ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε.  Το EasiCleanse δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό.

Μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα ενώ το καθαρίζει
Το Conveen EasiCleanse είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό σώματος με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Καθαρίζει, ενυδατώνει, εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και απομακρύνει κάθε μορφής ρύπους από το σώμα π.χ. ιδρώτας, ούρα, κόπρανα καθώς και υπολείμματα κρεμών. Διατηρεί τη φυσική υγρασία και λιπαρότητα του δέρματος λόγω της γλυκερίνης που περιέχει και σε συνδυασμό με την Conveen Protact ή την Barrier cream προτείνεται για πρόληψη από ανάπτυξη ελκών. 

Προϊόν φιλικό προς το δέρμα, ιδανικό ακόμη και για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα
Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και άρωμα, ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και το pH του είναι φιλικό προς το pH της επιδερμίδας.  Η σύνθεσή του περιέχει συντηρητικά τα οποία εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροβίων όπως τα MRSA. 

Ενδείκνυται για χρήση και σε διαβητικούς ασθενείς με ευαίσθητο δέρμα, σε συνδυασμό με την ενυδατική αποφολιδωτική κρέμα Atrac-Tain, προκειμένου να διατηρείται το δέρμα των ποδιών τους καθαρό και ενυδατωμένο και να προλαμβάνεται η ανάπτυξη ελκών.

Ενδείξεις: Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό και την ήπια αντισηψία του δέρματος, των δερματικών ερεθισμών, των επιφανειακών δερματικών εξελκώσεων και γενικά κάθε επιφανειακής δερματικής βλάβης (εκδορά, έγκαυμα 1ου βαθμού κ.λ.π.). Προτείνεται η χρήση του σε άτομα που για οποιoδήποτε λόγο (ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, πρόσφατα χειρουργημένα) δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με νερό.  Επίσης διευκολύνει τον καθαρισμό ατόμων με μειωμένη κινητικότητα τα οποία δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν μπανιέρα.

Δεν έχει προωθητικά αέρια.

Συσκευασία 250ml.
Newsletter

Newsletter
|