Είσοδος μελών

Ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet

 
Ποσότητα: 
Εξαντλήθηκε
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
Απινιδωτές  
Φορεία  
Νάρθηκες ακινητοποίησης  
Τσάντες πρώτων βοηθειών - Φαρμακεία  
Αναρροφήσεις   
Συσκευές ambu - μάσκες  
Αεραγωγοί  
Εκπαιδευτικά προπλάσματα Α' βοηθειών  
Λαρυγγοσκόπια  
Τουρνικέ  
Διάφορα  
Φιάλες οξυγόνου  
Παγοκύστες  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet είναι ένα από τα κορυφαία τουρνικέ της αγοράς λόγω της εξαιρετικής του ικανότητας να ελέγχει τη σοβαρή αιμορραγία, το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας του και την ευκολία εφαρμογής. Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε ένα χέρι ή πόδι.

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την πιθανότητα τυχαίας απελευθέρωσης ή μηχανικής βλάβης. Σε αντίθεση με άλλα υλικά όπως το Velcro®, το σύστημα πρόσδεσης θα λειτουργεί όταν είναι λερωμένο, λασπωμένο, παγωμένο ή υγρό. Η βίδα ασφαλείας εμποδίζει την τυχαία απελευθέρωση πίεσης κατά την κίνηση του ασθενούς, ενω οι διπλοί δακτύλιοι ασφάλισης του ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet προσφέρουν ένα σύστημα κλειδώματος ασφαλείας.

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας. Η λαβή σύσφιξης είναι κατασκευασμένη από μονοκόμματο κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής. Η ανθεκτικότητα του σημαντικού αυτού εξαρτήματος εξαφανίζει τον κίνδυνο κατασκευαστικής αποτυχίας ή ζημιάς κατά την χρήση. Το μέγιστης αντοχής άγκιστρο ασφάλισης και η πόρπη του ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης σχεδιάστηκαν για την μεγαλύτερη ασφάλεια, αντοχή και ευκολία στην εφαρμογή. Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει την ταχεία επίδεση του ιμάντα, χωρίς πιθανότητα μπλεξίματος και χωρίς να χρειάζεται να περάσει μέσα από πόρπη. Έτσι είναι πανεύκολο στην χρήση ακόμη και υπό τις χειρότερες των συνθηκών μέγιστου στρες. Μειώθηκε επίσης δραστικά ο χρόνος εφαρμογής. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσπαθειών καθώς επιτυγχάνεται η ελάχιστη δυνατή απώλεια αίματος και καλύτερης ποιότητας ιατρική φροντίδα του τραυματία. 

Κάθε ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF® Tactical Tourniquet συνοδεύεται από δύο λάστιχα συγκράτησης ανθεκτικά στην UV ακτινοβολία. 
Newsletter

Newsletter
|