Είσοδος μελών

Απολυμαντικά μαντηλάκια Sani-Cloth AF

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 13,68 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Απολυμαντικά μαντηλάκια Sani-Cloth AF

Απολυμαντικά μαντηλάκια Sani-Cloth AF Universal Wipes για επιφάνειες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, χωρίς αλκοόλες. Τα απολυμαντικά μαντηλάκια Sani-Cloth AF Universal Wipes έχουν μεγάλη διάσταση 267mm x 210mm και διατίθενται σε συσκευασία 200 τεμαχίων.

Τα απολυμαντικά μαντηλάκια Sani-Cloth AF Universal Wipes είναι μαντηλάκια για την ταχεία απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  ευαίσθητου στις αλκοόλες που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα. Περιέχουν ως δραστική ουσία διεκυλοδιμέθυλο χλωριούχο αμμώνιο σε περιεκτικότητα 0,45%w/w σε συνδυασμό με καθαριστικούς παράγοντες (τασιενεργά). Είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, από συνθετικό non woven υλικό, ανθεκτικά στο σχίσιμο και δεν αφήνουν χνούδια.

Τα απολυμαντικά μαντηλάκια Sani-Cloth AF Universal Wipes παρουσιάζουν ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα εφαρμογής. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό έναντι βακτηριδίων, ζυμών (C. Albicans), μυκοβακτηριδίου της φυματίωσης και ιών (HBV, HCV, HIV, H5N1, SARS, Corona, Vaccinia - Strain Elstree). Είναι δραστικό έναντι του ιού Norovirus σε μόλις 30 sec. Η συσκευασία διανομής είναι άριστης ποιότητας, με κλείστρο ασφαλείας για αποφυγή επιμολύνσεων.


Newsletter

Newsletter
|