Είσοδος μελών

Απολυμαντικά μαντηλάκια Medipal

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 13,68 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Απολυμαντικά μαντηλάκια Medipal

Απολυμαντικά μαντηλάκια Medipal Disinfectant Wipes για επιφάνειες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, χωρίς αλκοόλες. Τα απολυμαντικά μαντηλάκια Medipal Disinfectant Wipes έχουν μεγάλη διάσταση 250mm x 200mm και διατίθενται σε συσκευασία 200 τεμαχίων.

Τα απολυμαντικά μαντηλάκια Medipal Disinfectant Wipes είναι μαντηλάκια για την ταχεία απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ευαίσθητου στις αλκοόλες που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα. Είναι πανάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής από non-woven υλικό, ελευθέρα από χνούδια και ανθεκτικά στο σχίσιμο. Προσφέρονται για καθαρισμό και απολύμανση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών που δεν μπορούν να εμβαπτισθούν σε απολυμαντικό διάλυμα όπως κεφαλές υπερήχων, καλώδια και βύσματα, κεφαλές συσκευών φυσιοθεραπείας, μορφομετατροπείς, θερμοκοιτίδες κ.α., καθώς και για τον καθαρισμό του ενδοσκοπίου εξωτερικά πριν από το στάδιο καθαρισμού και απολύμανσης, για τον καθαρισμό και απολύμανση επωαστήρων, μικρών συσκευών, πάγκων εργασίας κλπ, για τον καθαρισμό και απολύμανση της εξωτερικής επιφάνειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (αναπνευστήρες, συσκευές αιμοκάθαρσης κ.α.).

Τα απολυμαντικά μαντηλάκια Medipal Disinfectant Wipes περιέχουν ως δραστικές ουσίες διεκυλοδιμέθυλο χλωριούχο αμμώνιο 0,64% w/w και N-(3-αμινοπροπυλ)-N-δωδεκυπροπανο-1,3-διαμίνη 0,531% w/w. Δεν περιέχουν PHMB και είναι δερματολογικά ελεγμένα, καθιστώντας τα έτσι ασφαλή για τον χρήστη, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες χρήσης και ασφαλείας.


Newsletter

Newsletter
|