Είσοδος μελών

Τουρνικέ SWAT-T

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 28,63 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
Αντισηπτικά - απολυμαντικά  
Γάντια  
Σύριγγες - βελόνες  
Συσκευές έγχυσης  
Χειρουργικά πεδία  
Ιματισμός  
Μάσκες οξυγόνου  
Χαρτιά εξεταστικών κλινών  
Είδη αποστείρωσης  
Γλωσσοπίεστρα  
Επίδεσμοι  
Γάζες και επιθέματα  
Ταινίες στερέωσης και συγκράτησης  
Βαμβάκι  
Χαρτοβάμβακας - Χαρτικά  
Μικροβιολογικά - κυτταρολογικά  
Χημικά - Χρώσεις  
Ράμματα  
Λεπίδες - νυστέρια  
Καθετήρες  
Δερματολογικά αναλώσιμα  
Καταγραφικά χαρτιά  
Ηλεκτρόδια  
Προφυλακτικά υπερήχων  
Χωνάκια ωτοσκοπίων  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Τουρνικέ SWAT-T

Το αιμοστατικό τουρνικέ SWAT-T της Elite Bags είναι ένας μοναδικός επίδεσμος πολλαπλών χρήσεων. Το τουρνικέ SWAT-T αναπτύχθηκε τόσο για στρατιωτική χρήση και χρήση στις ειδικές δυνάμες, όσο και για πρώτες βοήθειες, εκεί όπου απαιτείται άμεσος έλεγχος της αιμορραγίας στα άκρα από κάποιο διεισδυτικό τραύμα. Η ακατάσχετη αιμορραγία των άκρων είναι υπεύθυνη για τους περισσότερους θανάτους που θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τη χρήση των κατάλληλων μέσων στο επιχειρησιακό περιβάλλον των διασωστών. Το αιμοστατικό τουρνικέ SWAT-T της Elite Bags επιτρέπει τον πιο άμεσο έλεγχο της αιμορραγίας των άκρων και την εφαρμογή του υψηλότερα στην βουβωνική χώρα και την μασχάλη από άλλου τύπου περιστρεφόμενα τουρνικέ.

Το αιμοστατικό τουρνικέ SWAT-T της Elite Bags είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον έλεγχο της αιμορραγίας των άκρων. Μπορεί να εφαρμοστεί στα άκρα, στη βουβωνική χώρα, στις μασχάλες, ακόμη και στον αυχένα. Η ευκολία εφαρμογής του είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του: μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε δευτερόλεπτα με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη εκπαίδευση. Το μικρό βάρος του και το μικρό του μέγεθος καθιστούν αυτό το αιμοστατικό τουρνικέ SWAT-T απαραίτητο σε όλες τις διασωστικές τσάντες.

Το αιμοστατικό τουρνικέ SWAT-T της Elite Bags είναι κατασκευασμένο από latex, έχει βάρος μόλις 100gr και οι διαστάσεις της συσκευασίας του είναι 2x11x6cm. Διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα.

Newsletter

Newsletter
|