Είσοδος μελών

Σύστημα απολύμανσης X-Wipes

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 22,58 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Σύστημα απολύμανσης X-Wipes

Το σύστημα απολύμανσης και καθαρισμού X-Wipes της Bode αποτελείται από ένα πρακτικό δοχείο dispenser ανθετικό στα οξέα με καπάκι τύπου flip top για αποφυγή διαρροών και εξάτμισης και από ειδικά πανάκια διαστάσεων 40x20cm περίπου σε ρολό, κατασκευασμένα από μη υφασμένο πολυεστερικό υλικό fleece που εξασφαλίζει άριστη διαβρεκτικότητα και μεγάλη σταθερότητα στο διάλυμα. Το σύστημα απολύμανσης και καθαρισμού X-Wipes της Bode μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα απολυμαντικά επιφάνειας της Bode, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα για απολύμανσης εργαλείων. Με το σύστημα απολύμανσης και καθαρισμού X-Wipes της Bode ο χρήστης θα επωφεληθεί από τις δυνατότητες εφαρμογής και τα πολλά πλεονεκτήματα.

Το σύστημα απολύμανσης και καθαρισμού X-Wipes της Bode εξασφαλίζει ιδανική αποδέσμευση του απολυμαντικού κατά την εφαρμογή, προστασία του διαλύματος από εξωτερική επιμόλυνση και από εξάτμιση, μεγάλη ευελιξία χρήσης και σταθερότητα των διαλυμάτων για 28 μέρες. Με τα πανάκια μιας χρήσης X-Wipes μειώνεται σημαντικά ο χρόνος προετοιμασίας των κατάλληλων απολυμαντικών και η χρήση τους εγγυάται υψηλό επίπεδο υγιεινής, αφού δεν υπάρχει περίπτωση μεταφοράς μικροβίων μέσω των κοινών καθαριστικών σφουγγαριών και βετέξ. Ταυτόχρονα, τα υλικά υψηλής ποιότητας παρέχουν χαμηλή κατανάλωση μαντηλιού και απολυμαντικού. 

Το σύστημα απολύμανσης και καθαρισμού X-Wipes της Bode σε συνδυασμό με το Mikrobac forte 5L αποτελεί τον ιδανικό και πιο οικονομικό τρόπο για τον καθαρισμό των πάγκων του ιατρείου, αλλά και των εξεταστικών κλινών, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν είναι συμβατό και με τις δερματίνες. Επιπλέον με ένα δοχείο Mikrobac forte καλύπτετε όλες τις ανάγκες του ιατρείου, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα για σφουγγάρισμα των πατωμάτων και ένα διάλυμα σε συνδυασμό με το σύστημα απολύμανσης και καθαρισμού X-Wipes για τον καθαρισμό των ιατρικών πάγκων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το δοχείο και ένα ρολό με 90 πανάκια X-Wipes.Δείτε επίσης

Newsletter

Newsletter
|