Είσοδος μελών

Mikrobac forte 5L απολυμαντικό καθαριστικό

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 59,43 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Mikrobac forte 5L

Το Mikrobac forte 5L της Bode είναι άοσμο απολυμαντικό επιφανειών απαλλαγμένο από αλδεΰδες. Το Mikrobac forte 5L αξιοποιώντας την πολύ καλή του συμβατότητα με τα υλικά, προσφέρει εξαιρετική καθαριστική ισχύ μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσης. Το Mikrobac forte 5L είναι κατάλληλο και για την απολύμανση εξεταστικών κλινών.

Το Mikrobac forte 5L ενδείκνυται για τον καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση παντός τύπου πλενόμενων επιφανειών σε ιατρικούς τομείς όπου απαιτείται άοσμη απολύμανση. Κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες επαγγελματικής χρήσης και σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων όπου απαιτείται χρήση προϊόντων χωρίς αλδεΰδες.

Η μικροβιολογική δράση του Mikrobac forte 5L το χαρακτηρίζει ώς ένα βακτηριοκτόνο, κατά των ζυμομυκήτων, φυματιοκτόνο, ιοκτόνο κατά ιών με έλυτρο (συμπερ. των ιών HBV, HIV, HCV). Δραστικό κατά των αδενοϊών, του νοροϊού των ποντικιών (MNV), των πολυόμα-ιών και των ροταϊών. Τα ενεργά συστατικά του Mikrobac forte 5L είναι χλωριούχο βενζυλ-C12-18-αλκυλοδιμεθυ-λαμμώνιο: 199 mg/g, Ν-(3-αμινοπροπυλο)-N-δωδεκυλοπροπανο-1,3-διαμίνη: 50 mg/g.

Το Mikrobac forte 5L έχει επίσης δοκιμαστεί για τη χρήση στον τομέα των τροφίμων και της βιομηχανίας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13697 και ΕΝ 13624.

Για πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά πιέστε εδώ


Newsletter

Newsletter
|