Είσοδος μελών

Επίθεμα σιλικόνης Cica-Care 12x15cm

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 24,34 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
Αντισηπτικά - απολυμαντικά  
Γάντια  
Σύριγγες - βελόνες  
Συσκευές έγχυσης  
Χειρουργικά πεδία  
Ιματισμός  
Μάσκες οξυγόνου  
Χαρτιά εξεταστικών κλινών  
Είδη αποστείρωσης  
Γλωσσοπίεστρα  
Επίδεσμοι  
Γάζες και επιθέματα  
Ταινίες στερέωσης και συγκράτησης  
Βαμβάκι  
Χαρτοβάμβακας - Χαρτικά  
Μικροβιολογικά - κυτταρολογικά  
Χημικά - Χρώσεις  
Ράμματα  
Καθετήρες  
Λεπίδες - νυστέρια  
Δερματολογικά αναλώσιμα  
Καταγραφικά χαρτιά  
Ηλεκτρόδια  
Προφυλακτικά υπερήχων  
Gel υπερήχων  
Χωνάκια ωτοσκοπίων  
Ωτοασπίδες  
Λιπαντικά gel  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Επίθεμα σιλικόνης Cica-Care 12x15cm

Το επίθεμα σιλικόνης Cica-Care 12x15cm της Smith & Nephew είναι ένα επικολλούμενο φύλλο σιλικόνης που είναι ιατρικά αποδεδειγμένο να είναι έως και 90% αποτελεσματικό στη βελτίωση των κόκκινων, σκούρων ή ανάγλυφων ουλών. Έχει χρησιμοποιηθεί από ιατρούς για τη θεραπεία άνω του ενός εκατομμυρίου ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το Cica-Care της Smith & Nephew είναι ανθεκτικό, άνετο και επαναχρησιμοποιήσιμο, ιδανικό για την ημέρα και τη νύχτα. Είναι ασφαλές για χρήση σε παιδιά και ενήλικες, καθιστώντας το κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Το Cica-Care μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ουλές έως 20 ετών. Μέσα σε 2-4 μήνες ουλές που νομίζατε ότι ήταν μόνιμες μπορούν να αντιμετωπιστούν και η εμφάνισή τους βελτιώνεται διαρκώς.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το επίθεμα σιλικόνης Cica-Care; 

Το Cica-Care της Smith & Nephew είναι εύκολο και άνετο στη χρήση και απαλύνει λίγο από τον πόνο, την ταλαιπωρία και το κόστος των άλλων θεραπειών για ουλές, όπως η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ ή η πλαστική επέμβαση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ταινίες ή επιδέσμους, καθώς είναι αυτοκόλλητο. Είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση σε παιδιά καθώς και ενήλικες. Αυτός είναι ο λόγος που το Cica-Care χρησιμοποιείται ευρέως από την ιατρική για πάνω από δέκα χρόνια.
 
Πώς λειτουργεί το Cica-Care;

Έρευνες δείχνουν ότι το Cica-Care φράσσει τους πόρους του δέρματος με σκοπό την ενυδάτωση της περιοχής της ουλής. Αυτό σημαίνει ότι η υγρασία μένει μέσα στο δέρμα γύρω από την ουλή, μειώνοντας την παροχή αίματος και κατάθεση κολλαγόνου, το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποιεί το σώμα για την ανοικοδόμηση της βαθιά πληγωμένης επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι να αποκτήσει η ουλή πιο ανοιχτόχρωμο χρώμα, πιο κοντά στο φυσικό χρώμα του δέρματος.

Πότε να χρησιμοποιήστε το Cica-Care;

Το Cica-Care έχει σχεδιαστεί για να μαλακώσει, ισορροπήσει και εξασθενίσει τις κόκκινες, σκούρες ή ανάγλυφες ουλές που έχουν προκύψει από χειρουργικές επεμβάσεις, ατυχήματα, κοψίματα, εγκαύματα και τραυματισμούς σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου. Ωστόσο, κάποιοι τραυματισμοί αφήνουν λευκά σημάδια που εξαφανίζονται φυσικά με την πάροδο του χρόνου και το Cica-Care δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε αυτές. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ανοικτές πληγές, μολυσμένα τραύματα, ράμματα ή περιοχές με δερματική πάθηση.


Newsletter

Newsletter
|