Είσοδος μελών

Protect Instru Glutacare 1L απολυμαντικό εργαλείων

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 6,23 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Protect Instru Glutacare 1L απολυμαντικό εργαλείων

Protect Instru Glutacare 1L της Helenvita είναι ένα διάλυμα έτοιμο προς χρήση, που χρησιμοποιείται σε εξοπλισμό υπερήχων, για επεμβατικά χειρουργικά μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό, όπως εργαλεία διαγνωστικά, ενδοσκοπικά, ουρολογικά, εξοπλισμό αναισθησίας, νεφελοποιητές, αιμοδιάλυσης, οδοντιατρικό εξοπλισμό, συστήματα διάχυσης και κάθε χειρουργικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό.

Η Glutaraldehyde σε συνδυασμό με Orthophenylphenol και Isopropyl alcohol δίνουν στο Protect Instru Glutacare ευρύ φάσμα δράσης κατά των παθογόνων μικροοργανισμών, όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς (συμπ. Adenovirus, HIV, HBV και HCV), μυκοβακτηρίδια και σπόρια. Χάρη στα ειδικά συστατικά του διαθέτει ισχυρή καθαριστική ικανότητα. 

Το Protect Instru Glutacare 1L σέβεται τα πιο ευαίσθητα μέρη των εργαλείων, ενδοσκοπίων προς απολύμανση (κόλλες, οπτικές ίνες, πλαστικά, ελαστικά και μέταλλα), καθώς δεν έχει διαβρωτική και οξειδωτική δράση. Το διάλυμα έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί τις απολυμαντικές του ιδιότητες παρουσία μόλυνσης με οργανική ύλη και μικροβιακό φορτί για περίοδο 14 ημερών.

Μικροβιολογικός πίνακας:

Ευρωπαϊκή Νόρμα Δράση Χρόνος επαφής
EN13727-EN14561     

Βακτηριοκτόνο

5 λεπτά
EN13624-EN14562 Μυκητοκτόνο 5 λεπτά
EN14476

Ιοκτόνο (Adenovirus,   

HIV, HBV και HCV)

15 λεπτά
EN14348-EN14563 Μυκοβακτηριοκτόνο

60 λεπτά

EN13704 Σποροκτόνο 4 ώρες

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγίες χρήσης:

Το Protect Instru Glutacare 1L δεν απαιτεί ενεργοποίηση και χρησιμοποιείται όπως είναι για απολύμανση και σποροκτόνο δράση. Ρίξτε το προϊόνσε κατάλληλο δοχείο. Βυθίστε μέσα στο δοχείο με το απολυμαντικό διάλυμα τα εργαλεία που έχουν προηγουμένως καθαριστεί. Τα αφήνετε βυθισμένα για το ενδεικνυόμενο διάστημα που αναφέρεται παραπάνω. Ξεβγάζετε τα εργαλεία με αποστειρωμένο νερό πριν την χρήση και την αποθήκευση.

Σύνθεση:

100g προϊόντος περιέχουν: 2g Glytaraldehyde, 0.5g O-phenylphenol, 12.5g Isopropyl alcohol, άλλα συστατικά, ύδωρ κεκαθαρμένο.


Newsletter

Newsletter
|