Είσοδος μελών

Παγοκύστη Thermogel maxi 20x30cm

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 12,10 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
Ζυγαριές με λιπομέτρηση  
Ζυγαριές  
Ζυγαριές κουζίνας  
Βρεφοζυγοί  
Θερμόμετρα  
Θερμοφόρες  
Ανατομικά μαξιλάρια  
Συσκευές μασάζ - tens πόνου  
Συσκευές περιποίησης άκρων  
Κανάτες νερού  
Παλμογράφοι, βηματομετρητές, θερμιδομετρητές  
Υγραντήρες - ιονιστές χώρου  
Κρυοθεραπεία - Θερμοθεραπεία  
Χτένες ψειρών  
Περιποίηση προσώπου  
  Αποστείρωση - απολύμανση  

Παγοκύστη Thermogel maxi 20x30cm

Παγοκύστη Thermogel maxi 20x30cm και θερμοφόρα πολλαπλών χρήσεων

Η παγοκύστη Thermogel maxi Pic 20x30cm αποτελεί ένα επαναχρησιμοποιούμενο μαξιλαράκι για θερμοθεραπεία και κρυοθεραπεία. Η παγοκύστη Thermogel σας επιτρέπει να εκμεταλλευθείτε τη φυσική θεραπευτική δύναμη της θερμότητας και του κρύου, σε απλή και άνετη μορφή.

Η παγοκύστη Thermogel maxi Pic 20x30cm χάρη στην ειδική μαξιλαροθήκη που περιλαμβάνει σας προστατεύει από τυχόν ενοχλήσεις από την επαφή με το κρύο ή την θερμότητα σε περίπτωση που το δέρμα είναι ευαίσθητο ή ευπαθές. Πριν την χρησιμοποιήσετε ξανά, πλύνετε την μαξιλαροθήκη με ένα απαλό απορρυπαντικό και αφήστε την να στεγνώσει. Η μαξιλαροθήκη διαθέτει δύο ελαστικές ζώνες που διευκολύνουν την στερέωση στις περιοχές που χρειάζεται να θεραπευτούν.

Κρυοθεραπεία: Για μικροθλάσεις και οξείς τραυματισμούς (μυικά τεντώματα και τραβήγματα, διαστρέμματα), εγκαύματα, πονοκέφαλο ή πονόδοντο, ήπιες αιμορραγίες, τοπικές δερματικές φλεγμονές. Είναι επίδης κατάλληλο για τσιμπήματα από έντομα.

Θερμοθεραπεία: Ενδείκνυται για το μετατραυματικό στάδιο και για χρόνια τραύματα, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, μυικούς πόνους από συσπάσεις ή κράμπες, αρθρική δυσκαμψία και ρευματικές μυαλγίες.

Για την κρυοθεραπεία βάλτε την παγοκύστη στην κατάψυξη για δύο ώρες τουλάχιστον. Για τη θερμοθεραπεία βυθίστε το μαξιλαράκι για δέκα λεπτά σε ζεστό νερό (60οC) ή βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων μέσα σε ένα δοχείο με νερό για 6 λεπτά (max 300watt).


Newsletter

Newsletter
|