Είσοδος μελών

Neodisher IP spray 400ml λιπαντικό εργαλείων

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 11,29 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Neodisher IP spray 400ml λιπαντικό εργαλείων 

Λιπαντικό σπρέι χειρουργικών εργαλείων Neodisher IP spray 400ml της Anios κατάλληλο για την χειρονακτική λίπανση των χειρουργικών εργαλείων, ειδικά για τα εργαλεία με αρθρώσεις. Το Neodisher IP spray είναι έτοιμο προς χρήση.

Το Neodisher IP spray 400ml της Anios περιέχει ως βάση υγρή παραφίνη υψηλής καθαρότητας (ιατρικά λευκά έλαια άριστης ποιότητας επιπέδου φαρμακοβιομηχανίας) και γαλακτωματοποιητές σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γερμανικής Φαρμακοποιίας. Το neodisher IP Spray δεν δημιουργεί ιζήματα και δεν εμποδίζει την αποστείρωση των εργαλείων σε κλίβανο ατμού. Περιέχει ενεργά συστατικά που είναι τοξικολογικά εγκεκριμένα από το FDA. Το προϊόν έχει ελεγχθεί και διαθέτει πιστοποιητικά τοξικολογικής ασφάλειας. Κάθε ένα δοχείο διατίθεται με ειδική πλαστική προέκταση για αποτελεσματική λίπανση αρθρώσεων και άλλων κρυφών σημείων των εργαλείων. Το Neodisher IP spray 400ml της Anios δεν περιέχει CFCs.

Το neodisher IP Spray έχει ως βάση υγρή παραφίνη υψηλής καθαρότητας (λευκά έλαια άριστης ποιότητας επιπέδου φαρμακοβιομηχανίας και βιομηχανίας τροφίμων και χρησιμοποιείται για την άμεση λίπανση των χειρουργικών εργαλείων μετά από αυτόματο καθαρισμό όταν η λίπανση στο πλυντήριο απολυμαντή είναι ανεπαρκής ή όταν δεν χρησιμοποιείται το προϊόν neodisher IP Konz στο πλυντήριο απολυμαντή.

Το neodisher IP Spray:

  • δεν δημιουργεί ιζήματα
  • έχει αποδειχθεί πως δεν επηρεάζει μεταγενέστερη αποστείρωση με ατμό ή θερμό αέρα
  • είναι ελεύθερο CFCs
  • είναι τοξικολογικά αβλαβές

Ψεκάστε απευθείας το neodisher IP Spray στα εργαλεία, ειδικά στις αρθρώσεις. Κρατήστε το δοχείο όσο το δυνατόν κάθετα, ενόσω ψεκάζετε. Για τον ψεκασμό των δίσκων χειρουργικών εργαλείων παρακαλώ χρησιμοποιείστε το προϊον με κοντύτερο σωλήνα ψεκασμού. Για το σκοπό αυτό ο σωλήνας ψεκασμού με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού μπορεί να κοπεί στο κατάλληλο μήκος. Στη συνέχεια επανατοποθετείστε τον σωλήνα ψεκασμού στο δοχείο ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα ψεκασμού.

Η επεξεργασία πρέπει να συμμορφώνεται με όλα τα διατάγματα που αφορούν την Οδηγία για τις Ιατροτεχνολογικές Συσκευές και πρέπει να πραγματοποιείται με κατάλληλα αξιολογημένες διαδικασίες.

Παρακαλούμε όπως παρατηρήσετε τις οδηγίες χρήσεως του κατασκευαστή των εργαλείων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της DIN EN ISO 17664.

Μόνο για επαγγελματική χρήση.

Συστατικά:

  • < 5 % μη ιονικά τασιενεργά
  • > 30% αλειφατικοί υδρογονάνθρακες (λευκό έλαιο άριστης ποιότητας επιπέδου φαρμακοβιομηχανίας και βιομηχανίας τροφίμων), προωθητικό αέριο.

Newsletter

Newsletter
|