Είσοδος μελών

Neoderm Basic 1L κρεμοσάπουνο χεριών

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 3,40 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Neoderm Basic 1L κρεμοσάπουνο χεριών

Καλλυντικό κρεμοσάπουνο Neoderm Basic 1L με αντλία

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το Neoderm Basic 1L προσφέρει απαλό καθαρισμό και περιποίηση χεριών και δέρματος σε νοσηλευτικές και ιατρικές μονάδες όπου είναι απαραίτητος ο συχνός καθαρισμός. 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σε ένα ιατρικό περιβάλλον, η καθημερινή χρήση γαντιών και η συχνή επαφή των χεριών με χημικά και αντισηπτικά σκευάσματα, επιβαρύνει, ξηραίνει και αποδυναμώνει την επιδερμίδα. Σαν αποτέλεσμα, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και την ικανότητα να προστατεύει το σώμα από το περιβάλλον – τα μικρόβια είναι ελεύθερα να διαπεράσουν τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος προκαλώντας επώδυνες λοιμώξεις.

Το κρεμοσάπουνο Neoderm Basic 1L χάρη στα φυσικά προστατευτικά και περιποιητικά συστατικά που περιέχει, καθαρίζει απαλά και περιποιείται τα χέρια προσφέροντας πολύτιμη ενυδάτωση. Με pH ουδέτερο για το δέρμα (pH 5,5) προστατεύει την φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος, δεν δημιουργεί ερεθισμούς και ξηροδερμία (σκασίματα, αμυχές, κ.λ.π.) και εξασφαλίζει την σωστή αντισηψία. Δεν περιέχει σάπωνες και αλκάλια αλλά ειδικά δερματολογικά ελεγμένα συστατικά και τασιενεργά. Λόγω της ήπιας σύνθεσής του συνίσταται για τον καθημερινό και συχνό καθαρισμό και περιποίηση των χεριών και δέρματος σε νοσηλευτικά και ιατρικά τμήματα. Επίσης για χρήση στον χειρουργικό τομέα για τον βασικό καθαρισμό των χεριών πριν την χειρουργική αντισηψία. 

Το Νeoderm Βasic περιέχει γλυκερίνη για ενυδάτωση, Jojoba oil για ανανέωση και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) για μακρά ενυδάτωση με ταυτόχρονη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος καθώς και την γρήγορη επούλωσή του. Οι μικροβιοστατικές ιδιότητες του Νeoderm Βasic οφείλονται στους συντηρητικούς παράγοντες methylchloroisothiazolinone και methylisothiazolinone που εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών μέσα στα δοχεία συσκευασίας. Οι συγκεκριμένες ουσίες είναι εναρμονισμένες και αναφέρονται στον πίνακα του παραρτήματος VI του ΦΕΚ 329/21-04-1997, αρ. V6Α/οικ. 3320. Το Neoderm Basic 1L έχει ελεγχθεί με ανεξάρτητες μελέτες τόσο για την συμβατότητά του με το δέρμα όσο και για τον μη οφθαλμικό ερεθισμό.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Καταχωρημένο στον Ε.Ο.Φ. ως καλλυντικό προϊόν

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 1 λίτρου με ενσωματωμένη δοσομετρική αντλία.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε 1-2 ml του προϊόντος στα χέρια και τρίψτε μέχρι τη δημιουργία αφρού. Για την επίτευξη της μέγιστης μηχανικής απομάκρυνσης των μικροοργανισμών χρησιμοποιείστε το αναλυτικό πρωτόκολλο πλυσίματος χεριών σε έξι στάδια.

Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


Τεχνικά χαρακτηριστικάNewsletter

Newsletter
|