Είσοδος μελών

Επιτοίχια βάση Elbow Dispenser 1L

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 46,78 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Επιτοίχια βάση Elbow Dispenser 1L

Η επιτοίχια βάση Elbow Dispenser 1L Aluminum είναι μία επιτοίχια συσκευή για την χειροκίνητη παροχή υγρού καθαριστικού και αντισηπτικού, σε δοχείο χωρητικότητας 1000ml.

Η επιτοίχια βάση Elbow Dispenser 1L αποτελείται από πλαστική βάση αυξημένης αντοχής, η οποία προσαρμόζεται με βίδες στον τοίχο. Στην βάση επικάθεται μέσω ειδικών αρμών μεταλλικό περίβλημα κατασκευασμένο από αρίστης ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο. Εντός του περιβλήματος, υπάρχει αντλία, παροχής 1.5ml περίπου. Στο ανώτερο σημείο της συσκευής προεξέχει ο μοχλός χειρισμού, σχήματος Π, από ανοξείδωτο ατσάλι μήκους 11 εκ. που επιτρέπει τη χρήση της συσκευής από το προσωπικό με άσηπτη τεχνική. Ολόκληρη η επιτοίχια βάση Elbow Dispenser 1L πλένεται στο χέρι ή σε αυτόματο πλυντήριο (dishwasher safe) σε χαμηλή θερμοκρασία.

Η επιτοίχια βάση Elbow Dispenser 1L συνοδεύεται από άδειο πλαστικό περιέκτη και δέχεται όλα τα συνήθη δοχεία καθαριστικών και αντισηπτικών υγρών που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε ορθογώνιες συσκευασίες (Euro bottles) των 1000ml ή εναλλακτικά μπορείτε να γεμίζετε το άδειο μπουκάλι που περιλαμβάνει η συσκευασία με αντισηπτικό ή καθαριστικό της επιλογής σας.


Newsletter

Newsletter
|