Είσοδος μελών

Big Spray 1L απολυμαντικό επιφανειών

 
Τελική τιμή:
(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 8,02 €)
Ποσότητα: 
  Διαγνωστικά  
  Εξοπλισμός ιατρείου  
  Χειρουργικά εργαλεία  
  Εργαστηριακός εξοπλισμός  
  Αναλώσιμα  
  Είδη πρώτων βοηθειών  
  Ορθοπεδικά - Κατ' οίκον νοσηλεία  
  Προσωπική υγεία  
  Αποστείρωση - απολύμανση  
Αντισηπτικά χεριών  
Σαπούνια χεριών  
Απολυμαντικά επιφανειών  
Απολυμαντικά εργαλείων  
Δοχεία απολύμανσης εργαλείων  
Κλίβανοι  
Είδη αποστείρωσης  
Αντιμικροβιακοί τάπητες  

Big Spray 1L απολυμαντικό επιφανειών

Το Big Spray είναι βιοκτόνο αλκοολούχο απολυμαντικό σπρέι μικρών επιφανειών

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το Big Spray προσφέρει ταχεία απολύμανση με ψεκασμό πάγκων εργασίας, αντικειμένων, συσκευών νοσηλείας, μικρών επιφανειών και εξοπλισμού (καρότσια, κρεβάτια, φορεία, κομοδίνα, κ.α.) με ταυτόχρονο καθαρισμό λιποειδών ρύπων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Big Spray είναι ένα έτοιμο προς χρήση αλκοολούχο διάλυμα εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών. Λόγω των αλκοολών που περιέχει, αιθυλική και ισοπροπυλική αλκοόλη, στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε σκληρές, μαλακές ή υφασμάτινες επιφάνειες. Σε χρόνο δράσης 2-5 λεπτών συνίσταται για απολύμανση όλων των αντικειμένων και επιφανειών που βρίσκονται σε άμεση επαφή με ασθενείς και νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό (π.χ. χειρουργική τράπεζα, έπιπλα θαλάμου ασθενών κλπ.). Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Big Spray είναι η πλήρης συμβατότητά του με το δέρμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το Big Spray της Anios είναι βακτηριοκτόνο, φυματιοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο (Ηπατίτιδα Β΄, ΑΙDS, κτλ.). Η παρουσία των αλκοολών εγγυάται ευρύτατο αντιμικροβιακό φάσμα. Η παρουσία της διγουανίδης ενισχύει τη δράση έναντι των Gram+ και Gram- βακτηριδίων. Το πρωτόκολλο ελέγχου της απολυμαντικής δράσης του προϊόντος είναι σύμφωνο με τον Γερμανικό Οργανισμό Υγιεινής DGHM. Το Big Spray είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει ευχάριστη χαρακτηριστική μυρωδιά αλκοόλης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Εγκεκριμένο από Ε.Ο.Φ. και Γ.Χ.Κ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το Big Spray διατίθεται σε δοχεία του 1 λίτρου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Έτοιμο για χρήση με ψεκασμό: Ψεκάζουμε τις επιφάνειες έως ότου αυτές να διαβρεχτούν πλήρως. Τρίβουμε και σκουπίζουμε με καθαρό πανί. Χρόνος επαφής: 2 λεπτά (σύμφωνα με OGHMP) / 5 λεπτά (DGHM)

Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Δωρεάν 1 αντλία για κάθε 5 μπουκάλια!Επιλογή : Φυσικά και Χημικά ΧαρακτηριστικάNewsletter

Newsletter
|